پرونده فعال ۲۷۵۰ آزاده در خوزستان/ اشتغال فرزندان آزاده پیگیری شود
کد خبر: 3835380
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳

پرونده فعال ۲۷۵۰ آزاده در خوزستان/ اشتغال فرزندان آزاده پیگیری شود

گروه اجتماعی ــ مدیرعامل مؤسسه پیام آزادگان استان خوزستان در دیدار امروز آزادگان با استاندار، بر پیگیری اشتغال ایثارگران و به ویژه فرزندان آزاده و همچنین رسیدگی به بحث بیمه دی تأکید کرد.

پرونده فعال 2750  آزاده در خوزستان/اشتغال فرزندان آزاده پیگیری شود(آمـــــاده)

به گزارش ایکنا از خوزستان، به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور، امروز، 26 مردادماه تعدادی از آزادگان استان خوزستان با استاندار دیدار کردند.

عبدالرضا فرجیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در آغاز این دیدار گفت: خوزستان با داشتن 3200 آزاده در طول انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و با داشتن بالغ بر 7 درصد آمار آزادگان رتبه چهارم کشور را دارد.

وی ضمن گرامیداشت یاد آزادگان درگذشته و شهدا گفت: 2750 پرونده فعال آزاده در استان داریم. در استان برنامه‌های بسیار خوبی در سطح استان برای گرامیداشت روز ورود آزادگان و همچنین هفته دفاع مقدس پیش‌بینی شد. از پنج‌شنبه، 24 مردادماه برنامه‌های گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی با غبارروبی مزار شهدا آغاز شد. در مراسم نماز جمعه سراسر استان نیز آزادگان سخنران پیش از خطبه بودند. فردا، 27 مردادماه نیز همایشی به مناسبت نکوداشت این روز و همچنین دهه امامت و ولایت در تالار ملی حفاری برای آزادگان با حضور امام‌جمعه اهواز برگزار خواهد شد.

در ادامه ماندنی ذراتی، مشاور امور ایثارگران استانداری خوزستان نیز گفت: استان ما بیشترین تعداد فرمانده‌ها و سرلشکرها و شهدا را دارد. ارجحیت استان ما این است که خانواده‌‌های شهدای ما نیز خود زیر بمباران بودند. ما آزادگانی داشتیم که زیر شکنجه‌ها جان دادند اما مقاومت خود را نشکستند از این رو جا دارد که آزادگان را تکریم کنیم.

پس از آن محمدجواد فاضلی‌نیا، مدیرعامل مؤسسه پیام آزادگان استان خوزستان، گفت: همه ساله به مناسبت ورود آزادگان به کشور برنامه‌ای به دستور استاندار در تالار امام رضا(ع) اهواز برگزار می‌شد که امسال به دلیل مشکلات اقتصادی نتوانستیم در خدمت آزادگان باشیم.

آزادگان، امور را برعهده بگیرند
وی ضمن قدردانی از حمایت‌های استاندار خوزستان از آزادگان گفت: آزادگان به تعبیر حجت‌الاسلام ابوترابی «بحمدالله مستغنی هستند؛ از نظر روحی و روانی و ان شا‌ءالله مادی.» برخی از آنها مانند سایر ایثارگران مشکلات عدیده‌ای دارند اما بنا به توصیه حجت‌الاسلام ابوترابی که خود آزادگان، امور را برعهده بگیرند، دوستان آزاده ما اکثراً دست‌ خیر دارند و مخارج سالانه برخی از برنامه‌های مؤسسه را برعهده می‌گیرند. مؤسسه پیام آزادگان هم در بخش آ‌زادگان کمک‌حال اصلی بنیاد شهید است.

فاضلی‌نیا ادامه داد: پس از ادغام مؤسسه پیام آزادگان با بنیاد شهید و بنیاد جانبازان، عملاً آزادگان زیر پوشش بنیاد شهید قرار گرفتند و آنها را صرفاً به خاطر درصد جانبازی که به آنها دادند، جانباز می‌شناسند و تعریف موجود از آزاده به آن معنا نیست. آزادگان سهمیه جانبازی و آزادگی دارند؛ اما در بحث اشتغال، سهمیه آنها را براساس درصد جانبازی در نظر می‌گیرند و آنها را ‌میان جانبازان قرار می‌دهند.

این آزاده اظهار کرد: ستاد آزادگان بیشتر می‌توانست پیگیر امور آزادگان باشد و برنامه‌های مستقلی در رابطه به آزادگان داشته باشد. مؤسسه پیام آزادگان کشوری است و در چهار، پنج استان کشور از جمله خوزستان دفتر دارد. فعالیت این دفتر هماهنگ با بنیاد شهید و استانداری است. دفتر این مؤسسه در حال حاضر در چهارراه زند قرار دارد و چند ماهی است که دستور تخلیه دفتر صادر شده است.

مدیرعامل مؤسسه پیام آزادگان استان خوزستان با اشاره به پیگیری‌های خود برای افتتاح دفتر پیام آزادگان در نقطه دیگری از شهر گفت: این اولین مطلب آزادگان است که اگر می‌خواهید خدمت ماندگاری به آزادگان انجام دهید، جای ثابتی برای آن باید در نظر گرفته شود. این مؤسسه هم کار فرهنگی می‌کند و هم پیگیر امور آزادگان در استان است. انتظار داریم استاندار خوزستان دستوری برای این قضیه صادر کند.

کمیته اشتغال ایثارگران تشکیل شود

وی در ادامه مسئله بیکاری فرزندان آزاده را مطرح کرد و گفت: پیشنهاد می‌دهیم کمیته اشتغال ایثارگران تشکیل شود و اشتغال آنها را پیگیر باشد و جلسات منظمی برای این پیگیری برگزار شد. در ادارات دولتی سهمیه فرزندان ایثارگر اعمال نمی‌شود، یا اگر اعمال می‌شود، اما کفاف نمی‌دهد، لااقل با برخی از شرکت‌ها و پیمان‌کارانی که در استان ما حضور دارند، شرط کنند که غیر از نیروهای بومی، درصدی را به نیروهای ایثارگر و فرزندان آزاده اختصاص دهند؛ چراکه ظرفیت بالایی دارند.

فاضلی‌نیا ادامه داد: نکته دیگر ما بحث بیمه دی است که معضلات زیادی را برای ایثارگران به وجود آورده است. دوستان آزاده و ایثارگر ما از این موضوع رنج می‌برند. تاکنون پیگیری‌هایی انجام شده است اما خواهش داریم از این به بعد جدی‌تر پیگیری شود.

مدیرعامل مؤسسه پیام آزادگان استان خوزستان همچنین درباره شورای مشورتی ایثارگران گفت: تقاضای ما این است که شش ماه یک بار یا سالی یک بار اعضای این شورا با استاندار جلسه داشته باشند و مشکلات ایثارگران از طریق این شورا به اطلاع استاندار برسد؛ چرا که اعضای این شورا هر یک نماینده قشر خاصی از ایثارگران است.

انتهای پیام

captcha