به گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، امیر حمزه بیدادی، فرمانده قرارگاه منطقهای ارتش در جنوب غرب کشور در مراسم صبحگاه عمومی ارتش که امروز (۱۷ مهرماه) با حضور فرماندهان ارشد سپاه، ارتش، انتظامی و مرزبانی در میدان صبحگاه تیپ ۹۲ زرهی ارتش استان خوزستان برگزار شد، ضمن تبریک آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) اظهار کرد: در این برنامه که یک برنامه سراسری است همه با هم در این مکان مقدس گرد آمدهایم تا هم با حضرت ولی عصر(عج) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا تجدید عهد و پیمان کنیم و هم وحدت نیروهای مسلح را به همگان نشان دهیم.
وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند دشمنان امنیت کشور را نشانه گرفتهاند، حال ما آمدهایم تا این پیام را به معاندین بدهیم که ما با قدرت در صحنه هستیم.
فرمانده قرارگاه منطقهای ارتش در جنوب غرب کشور گفت: ما با تمام توان خود در صحنه هستیم و تا آخرین قطره خونمان به عنوان یک سرباز میجنگیم.
همچنین سردار سید محمد صالحی، فرمانده انتظامی استان خوزستان در این مراسم گفت: آغاز امامت امام عصر(عج) و همچنین فرارسیدن هفته فراجا را به مردم عزیز علی الخصوص همکاران پرتلاشم در مجموعه فرماندهی انتظامی استان خوزستان و خانواده های محترم و صبورشان تبریک عرض میکنم.
وی ادامه داد: تاکید نیروی انتظامی همیشه بر این بوده که امنیت مردم خوب و عزیز خط قرمز پلیس بوده و فراجا برای تامین امنیت مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.
فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: پلیس با مخلان نظم و امنیت عمومی و عاملان ناامنی با قاطعیت برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام