کد خبر: 4232647
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶

اجرای رویداد تجسمی «کربلا طریق‌الاقصی» در مرز چذابه

رویداد تجسمی «کربلا، طریق‌الاقصی» با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه در موکب اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در مرز چذابه اجرا می‌شود.

رویداد تجسمی «کربلا طریق الاقصی»امیر عبیداوی، دبیر رویداد تجسمی «کربلا، طریق‌الاقصی» در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با بیان اینکه این رویداد هنری با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه و محکوم‌کردن جنایات صهیونیست‌ها طراحی شده است، گفت: این رویداد از 27 مردادماه در موکب اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در مرز چذابه آغاز به‌کار کرد.

وی افزود: رویداد هنری «کربلا، طریق‌الاقصی» به مدت پنج شب با حضور هنرمندان تجسمی در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، طراحی و تصویرسازی اجرا می‌شود. هنرمندان در این رویداد با تولید آثار تجسمی و نمایش آن به تبیین موضوع غزه برای زائران اربعین می‌پردازند.

عبیداوی گفت: این رویداد امشب و فردا شب 30 و 31 مردادماه نیز میزبان هنرمندان در موکب اهالی فرهنگ و هنر استان در مرز چذابه است. هنرمندان علاقه‌مند به حضور در این رویداد و کارگاه حضوری خلق آثار در رشته‌های نقاشی، طراحی،خوشنویسی، تصویرسازی و.‌‌.. می‌توانند با شماره ۰۹۰۰۹۸۵۰۶۱۱ تماس حاصل کنند. 

دبیر رویداد تجسمی «کربلا، طریق‌الاقصی» در پایان اظهار کرد: رویکرد این کار حمایت از مردم مظلوم غزه است. زائران در این رویداد شاهد اجرای زنده هنرهای تجسمی در این زمینه هستند و در پایان برخی از آثار هنری خلق شده به زائران تقدیم می‌شود. 

انتهای پیام
captcha