کد خبر: 4235407
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸

شرکت 50 قرآن‌آموز در آزمون حفظ عمومی قرآن در دزفول

مدیر مرکز دارالقرآن خاتم الانبیا(ص) دزفول از برگزاری آزمون حفظ عمومی قرآن کریم در این دارالقرآن خبر داد و گفت: در این آزمون که طی دو روز برگزار می‌شود، 50 قرآن آموز دختر و پسر شرکت می‌کنند.

تلاوت قرآنعلیرضا اسفنده، مدیر مرکز دارالقرآن خاتم الانبیا(ص) دزفول در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، از برگزاری آزمون حفظ عمومی قرآن کریم در این مرکز خبر داد و گفت: آزمون حفظ قرآن دختران روز گذشته یکشنبه ۱۸ شهریور برگزار شد و آزمون پسران، امروز ۱۹ شهریور در مرکز دارالقرآن خاتم الانبیا(ص) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال دومین دوره آزمون حفظ عمومی در این مرکز برگزار شده است، گفت: غالب شرکت کنندگان حافظ جزء 1 و جزء 30 هستنند. به دنبال این هستیم که سامانه حفظ عمومی شهرستان را راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم در دوره‌های بعدی با جدیت و قدرت بیشتری این آزمون‌ها را پیش ببریم.

اسفنده اظهار کرد: رشته حفظ و مفاهیم قرآن همان‌طور که رهبر انقلاب تأکید دارند، یکی از کارهای اساسی و مسیرهای درستی است که اگر توانستیم قرآن آموزان را به سمت آن سوق دهیم، قطعا از لحاظ فهم قرآن و عمل به قرآن می‌تواند ما را به نتیجه مطلوب برساند.

مدیر مرکز دارالقرآن خاتم الانبیا(ص) دزفول با تأکید بر اینکه باور و جدیت ما دست اندرکاران فعالیت‌های قرآنی باید قوی‌تر شود، گفت: برگزاری این آزمون‌ها نباید مقطعی باشد. باید تلاش کنیم ماهانه آزمون‌های حفظ عمومی را برگزار کنیم و آمادگی خود را اعلام کنیم تا از این طریق انگیزه قرآن آموزان را به ادامه مسیر و تقویت محفوظاتشان تشویق کنیم.

انتهای پیام
captcha