کد خبر: 4292910
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
حجت‌الاسلام موسوی‌فرد:

سازش و تسلیم در مکتب اهل‌ بیت(ع) جایگاهی ندارد

امام‌ جمعه اهواز با تأکید بر پیام‌های عاشورای حسینی گفت: حادثه عاشورا به ما آموخت که سازش و تسلیم در مکتب اهل‌ بیت(ع) جایگاهی ندارد.

حجت‌الاسلام موسوی فرد

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان، امروز، ۱۵ تیرماه همزمان با مراسم عزاداری عاشورای حسینی در حسینیه ثارالله اهواز اظهار کرد: ایستادگی مقابل دشمن هزینه دارد؛ همان‌طور که سیدالشهدا(ع) نیز خانواده و یاران خود را برای اسلام فدا کردند.

وی افزود: حرامیانی در طول تاریخ، مانند یزید، برای حکومت بر جهان جنایت‌های فراوانی مرتکب شدند و اکنون نیز نمونه آن را در سطح جهان شاهد هستیم؛ بنابراین ما باید در برابر آن‌ها ایستادگی کنیم.

امام‌ جمعه اهواز با تأکید بر پیام‌های عاشورای حسینی گفت: حادثه عاشورا به ما آموخت که سازش و تسلیم جایی در مکتب اهل‌ بیت(ع) ندارد و اتحاد و همبستگی ملت ایران، هیمنه دشمنان را در هم شکسته است.

نماینده ولی‌ فقیه در خوزستان گفت: دشمنان اگر احیاناً بخواهند بار دیگر تعرضی به کشور اسلامی ما داشته باشند، بدانند این بار هزینه سنگین‌تری پرداخت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه تحریم اقتصادی و استفاده از ابزار فشار، از خصایص انسان‌های پلید، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: اکنون جنگ ما محدود به رژیم صهیونیستی نیست، بلکه با استکبار جهانی است و هر ابزاری که بخواهد ما را به سمت تسلیم ببرد، متعلق به جبهه باطل است.

موسوی‌فرد بیان کرد: ما در مذاکره و هر تصمیمی، پیرو دستور فرمانده کل قوا هستیم و در حالی که دشمنان چندین بار شعار مذاکره دادند و زیر آن زدند و عزیزانی چون حاج قاسم سلیمانی را شهید کردند، پس روشن است که دیگر نباید به دشمن اعتماد کنیم.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه رفع مشکلات اقتصادی در گرو مذاکره با آمریکا نیست، گفت: هر کس شعار مذاکره را مطرح کند خائن است، اما هر زمان رهبر معظم انقلاب فرمان دهند، ما نیز مطیع امر رهبریم. 

انتهای پیام
captcha