کد خبر: 4313016
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵

درخشش خوزستان در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن

متسابقان خوزستانی در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

درخشش خوزستان در  چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریمجلیل سرخی، رئیس اداره قرآن اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان از افتخارآفرینی متسابقان خوزستانی در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد و گفت: در بخش بانوان این مسابقات، نزیهه جنامی رتبه اول رشته قرائت تحقیق، زینب خزعلی، رتبه پنجم قرائت تحقیق، رقیه خزعلی رتبه اول حفظ ۲۰ جزء، عذری صبری‌نژاد رتبه چهارم ترتیل و عفت ابول‌زاده نیز رتبه اول دعاخوانی را کسب کردند.

وی با بیان اینکه در بخش آقایان نیز رحیم شریفی رتبه چهارم ترتیل را به‌دست آورد‌، افزود: پیش از این نیز در رشته نغمات دینی، گروه تواشیح المختار خوزستان، حائز رتبه اول شده بود.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف خوزستان در پایان گفت: این موفقیت را به همه رتبه‌آوران، خانواده‌ها، اساتید و جامعه قرآنی استان و دست‌اندرکاران مسابقات ادارات اوقاف تبریک عرض می‌کنم.

انتهای پیام
captcha