ثبت‌نام 500 داوطلب برای ورود به حوزه علمیه بانوان خوزستان / ادامه نام‌نویسی
کد خبر: 3969439
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲

ثبت‌نام 500 داوطلب برای ورود به حوزه علمیه بانوان خوزستان / ادامه نام‌نویسی

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه بانوان خوزستان از ثبت‌نام 500 داوطلب برای ورود به حوزه علمیه بانوان خوزستان خبر داد و گفت: این فرآیند تا پایان اردیبهشت ادامه دارد و در مدارس علمیه سطح استان به دلیل مراجعه داوطلبان تمدید می‌شود.

ثبت‌نام 500 داوطلب برای ورود به حوزه علمیه بانوان خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان، نشست خبری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه بانوان با موضوع ثبت‌نام مدارس حوزه علمیه خوزستان، پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت در مرکز مدیریت بانوان استان برگزار شد.

منیژه صرخه، معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه بانوان استان گفت: حوزه علمیه بانوان به منظور زمینه سازی تشکیل دولت اسلامی که به تمام معنا بتواند انسانها را در مسیر رسیدن به کمال مطلوب همراهی و یاری برساند، تشکیل شده است. یکی از اهداف کلان نظام جمهوری اسلامی زمینه سازی برای اعتلای کلمه توحید و نشر فضایل انسانی است و در این راستا، یکی از اقدامات تربیت افرادی است که صلاحیت این کار را داشته باشند و بتوانند معارف اسلامی را فرهنگ‌سازی کرده و با نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی در این مسیر قدم بردارند.

وی گفت: نظام آموزشی حوزه علمیه خواهران از سال ۷۶ به صورت رسمی به آموزش عالی کشور ملحق شد و انصافاً با تربیت حدود ۱۱ هزار طلبه در خوزستان بخشی از مسئولیت نظام آموزش عالی کشور را به عهده گرفت. با تلاش دست اندرکاران، علی رغم وجود محدودیت‌ها، الحمدلله افراد فارغ التحصیل حوزوی را به جامعه تقدیم کرد که در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و پژوهشی در رسیدن به این اهداف در حال فعالیت هستند.

معاون آموزش حوزه علمیه بانوان استان افزود: در حال حاضر تعداد مدارس علمیه بانوان ما در استان، 33 حوزه علمیه هستند که در ۲۳ شهر فعالیت می‌کنند. این مدارس در مقطع دوم، سوم و مقطع چهارم فعال هستند. مقطع اول یا سطح دو(معادل کارشناسی)، مقطع سومی یا سطح سه(معادل کارشناسی ارشد) و سطح چهار که بالاترین مقطع ما است.

صرحع ادامه داد: در مقطع سطح دو، داوطلبین به دو روش وارد حوزه علمیه می‌شوند، برخی از آنها با مدرک سیکل وارد می‌شوند که سال‌های تحصیل آنها به مدت ۷ سال است. داوطلب می‌تواند با تطبیق واحدها مدرک دیپلم خود را از آموزش و پرورش دریافت کند و مدرک کارشناسی خود را بعد از ۷ سال از حوزه بگیرد. روش دوم که اکثر ورودی‌های ما به این نحو هستند، ورودی‌های با مدرک دیپلم و بالاتر هستند.

وی خاطرنشان کرد: گرایش در مقطع سطح دو، به صورت عمومی است و دروس الهیات و معارف اسلامی تدریس می‌شود. در مقطع سوم یا کارشناسی ارشد، ۴ مدرسه علمیه در شهرهای اهواز، دزفول، شوشتر و بندر امام داریم. رشته‌ها در این مقطع به صورت تخصصی ارائه می‌شوند که در حال حاضر رشته‌های مشاوره و خانواده با رویکرد اسلامی، اخلاق و تربیت اسلامی، کلام اسلامی، فقه و تفسیر تدریس می‌شود. امکان تحصیل غیر حضوری و نیمه حضوری در این مقطع به دلیل بعد مسافت و اشتغال برای طلاب در نظر گرفته شده است. در مقطع ۴ یک مدرسه علمیه در اهواز با سه رشته فقه، تفسیر و کلام در حال فعالیت است.

به گفته صرخه، بانوان طلبه ما در عرصه‌های پژوهشی و برخی از آنها با تألیف کتب و مقالات علمی و پژوهشی و همچنین  نوشتن داستان و رمان حضور خوبی در این عرصه دارند. در عرصه فرهنگی نیز تعداد خوبی از طلاب ما به عنوان کارشناس در سطح دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی، آموزش و پرورش و همچنین گروه‌های جهادی حضور دارند. در عرصه آموزش،  ۱۱ هزار طلبه و 400 استاد در بستر حوزه‌ها علمیه بانوان در حال تلاش هستند.

معاون آموزش مدارس علمیه استان خوزستان با اشاره به ثبت‌نام حوزه علمیه بانوان از علاقه‌مندان گفت: با آغاز ثبت نام حوزه‌های علمیه بانوان از بهمن ماه تاکنون ۵۰۰ نفر برای شرکت در حوزه علمیه در سطح استان ثبت نام کرده‌اند و این تعداد در حال افزایش است. مهلت ثبت نام تا پایان اردیبهشت است و احتمال تمدید این تاریخ نیز وجود دارد.

انتهای پیام
captcha