کد خبر: 3988711
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱

رویکرد محصول‌محوری در جهاددانشگاهی خوزستان برای مقابله با تحریم‌ها

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان با تشریح دستاوردهای جدید این سازمان تأکید کرد: استراتژی توسعه رویکرد محصول محوری در کنار فعالیت‌های خدمات تخصصی سازمان، سرلوحه فعالیت‌های سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان است.

رویکرد محصول محوری در جهاددانشگاهی خوزستان برای مقابله با تحریمها؛مته های حفاری، فیلترهای صنعتی و مواد شیمیایی پرکاربرد

سیدعلیرضا علوی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان در آستانه سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، گفت: در 4 دهه گذشته سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان خدمات تخصصی ارزنده‌ای در حوزه‌های فرهنگی، پزشکی، آموزشی، فنی و مهندسی ارائه کرده است که تداوم این رویکرد در برنامه هفتم توسعه سازمان نیز لحاظ خواهد شد.

وی بیان کرد: در سال‌های اخیر با توجه به شرایط اقتصادی و گسترش تحریم‌های ظالمانه، سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان تقویت و گسترش فعالیت‌های فناورانه خود را در دستور کار پژوهشکده تکنولوژی تولید قرار داد و متناسب با سیاست‌های کلان کشور توجه به تولید محصولات مورد نیاز صنایع برای مبارزه با تحریم‌ها و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد اهتمام قرار گرفت.

علوی تجربه موفق سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان در طراحی و تولید انبوه مته‌های حفاری را به عنوان یک الگو برشمرد و گفت: پس از موفقیت در طراحی و تولید مته‌های سه دندانه‌ای، نوع پیشرفته‌تری از مته‌های حفاری با عنوان مته‌های PDC پس از تلاش‌های علمی و در مرز دانش محققان جوان جهاددانشگاهی خوزستان در این سازمان طراحی و به تولید رسید.

وی طراحی و تولید فیلترهای صنعتی مورد نیاز صنایع را یکی از نتایج رویکرد محصول محوری خواند و اظهار کرد: با توجه به مشکلات عدیده برخی صنایع در تأمین فیلترهای مورد نیاز به دلیل تحریم‌های ظالمانه و شناسایی این نیاز، تیمی در سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برای طراحی و تولید انواع فیلترهای صنعتی تشکیل و در نهایت خط تولید انبوه آن در اهواز راه اندازی شد. خوشبختانه محصولات تولیدی این مجموعه مراحل تست میدانی را در مجموعه‌های وابسته به وزراتخانه‌های نفت و نیرو با موفقیت پشت سر گذاشته و تأییدیه‌های لازم را اخد نموده‌اند. نکته قابل توجه در این حوزه توان طراحی متخصصان جوان جهاددانشگاهی است که قابلیت طراحی انواع فیلترها را با استفاده از مواد اولیه کاملا بومی و ایرانی دارند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان با اشاره راه‌اندازی خط تولید انبوه مواد شیمیایی پرمصرف در این سازمان یادآور شد: یکی دیگر از دستاوردهای محصول محوری در این سازمان راه‌اندازی خط تولید انبوه مواد شیمیایی پرمصرف در سال‌های اخیر است. با توجه به نیازهای اساسی در دو حوزه پزشکی و فنی مهندسی به مواد شیمیایی، تیمی جهت تدوین دانش فنی، طراحی فرآیند تولید و استقرار خط تولید در سازمان تشکیل و خوشبختانه تاکنون چند ماده نیز به تولید انبوه رسیده است.

علوی ادامه داد: در حوزه برق و کامپیوتر نیز اقداماتی درخصوص اینترنت اشیا در این سازمان آغاز شده که نتایج آن در نیمه دوم سال جاری منتشر خواهد شد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان توجه به توسعه فعالیت‌های فرهنگی دراین سازمان را مورد تأکید قرارداد و بیان کرد: با توجه به شرایط ناشی گسترش کرونا بخش‌های فرهنگی سازمان فعالیت‌های خوبی در زمینه ارتقا آگاهی‌های اجتماعی و توجه به سبک زندگی مبتنی بر شیوع کرونا انجام دادند. نقش آفرینی همکاران خبرنگار و عکاس در خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در این ایام مایه مباهات بوده است.

وی اظهار کرد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نیز در این ایام نظرسنجهای انتخاباتی مهمی در سطح استان انجام داد که نتایج آن با نتایج به دست آمده در انتخابات بسیار نزدیک بود که نشان از دقت و رفتار علمی همکاران این حوزه دارد.

علوی با اشاره به گسترش فعالیت‌های آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان علی‌رغم شیوع کرونا بیان کرد: از ابتدای سال 1399 با برنامه‌ریزی منسجمی که معاونت آموزشی سازمان انجام داده است و هماهنگی مناسب بین بخشی در این معاونت با موسسه آموزش عالی و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خوزستان شاهد افزایش نفش آفرینی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در رفع نیازهای آموزشی استان خوزستان هستیم. انجام موفق طرح‌های ملی همچون طرح ملی مشاغل خانگی و طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار که به تأیید کارفرمایان طرح‌ها رسیده، از جمله دستاوردهای سازمان در این حوزه است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های آموزشی موسسه آموزش عالی و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در دوران کرونا با روند مناسبی ادامه داشته است. جذب اعضای هیأت علمی جدید، گسترش رشته‌های آموزشی، توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، برگزاری نشست‌های تخصصی بین‌المللی با همکاری دانشگاهای خارج از کشور و کسب عنوان مرکز ممتاز کشوری در برگزاری آزمونهای تخصصی و عمومی از جمله فعالیت‌های سال گذشته در این حوزه است.

علوی از رونمایی از سامانه جدید آموزشهای تخصصی جهاددانشگاهی خوزستان تا پایان سال جاری خبر داد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان با اشاره به گسترش فعالیت‌های تخصصی این سازمان در حوزه خدمات تخصصی پزشکی اظهار داشت: با افزوده شدن مرکز جراحی محدود به خدمات این سازمان و اضافه شدن یک اتاق عمل بسیار پیشرفته به بخش‌های درمانی سازمان از ابتدای سال جاری، شاهد افزایش خدمات تخصصی به هم استانیهای عزیز در حوزه درمانی هستیم.

علوی اظهار داشت: اعمال جراحی جدیدی متناسب با نیازهای درمانی هم استانهای عزیز در نیمه دوم امسال به خدمات تخصصی پزشکی جهاددانشگاهی خوزستان اضافه که در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.

وی تأکید کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان خوزستان با نرخ موفقیت بسیار مناسب به عنوان قطب درمان ناباروری در جنوب غرب کشور تبدیل شده است.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان با بیان اینکه این سازمان زمینه خودباوری جوانان در تشکیل گروه‌های کاری در قالب مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت را فراهم کرده است بر حمایت از ایده‌های جدید در حوزه سلامت تأکید کرد.

علوی تصریح کرد: باور به توان داخلی و ایجاد فرصت رشد و بالندگی برای جوانان در جهاددانشگاهی شعاری است که جامه عمل پوشانده و می تواند الگوی مناسبی برای بخش‌های دیگر باشد.

وی در پایان با ادای احترام به شهدای جهاددانشگاهی به خصوص شهدای عرصه رسانه 17 مردادماه روز خبرنگار را گرامیداشت داشت.

 

 

انتهای پیام
captcha