رفع مشکلات معیشتی بدون رشد اقتصادی میسر نمی‌شود
کد خبر: 4119454
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹

رفع مشکلات معیشتی بدون رشد اقتصادی میسر نمی‌شود

امام جمعه اهواز با بیان اینکه حل  مشکلات معیشتی و رفاه مردم بدون رشد اقتصادی اتفاق نمی‌افتد، گفت: برای عملیاتی کردن توصیه رهبر انقلاب در خوزستان، هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی و غیر صنعتی احصا کردیم که تمام وجه همت مسئولان باید به سمت احیا این واحدها برود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فردبه گزارش ایکنا از خوزستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی‌فرد امروز ۱۴ بهمن در خطبه اول نمازجمعه اهواز با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره سبک زندگی اسلامی گفت: در محیط خانواده آنچه می‌تواند مشکلات را حل کند مدیریت زبان است و عمده مشکلات ما از زبان است. شاید نزدیک به صد گناه از زبان صادر می شود، برخی از گناهان به قدری بزرگ است که نمی‌توان آن را در ردیف گناهان کبیره مشاهده کرد چون گناهان کبیره با توبه رفع می‌شود اما انجام برخی گناهان باعث می‌شود انسان مورد شفاعت پیامبر قرار نگیرد، مثل اینکه نماز را سبک بشمارد. اما گناه خود برتربینی در محیط خانواده به صورتی است که اگر شوهر خود را برتر یا زن خود را برتر از مرد ببیند دچار خودشیفتگی می‌شوند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: اگر برای خدای متعال کار نکنیم یقین بدانید در آخرت باید مواخذه شویم. آن چه فوق گناه است، این است که خداوند خود را برتر از بقیه ببیند. دو نکته وجود دارد؛ اینکه ما خود را در پیشگاه خدا چگونه ببینیم. از نظر خدا انسان بزرگ است اما خود انسان نباید این بزرگ بینی را داشته باشد چون دیدن آن همانا و سقوط همانا.

موسوی فرد گفت: خانه و زندگی جای مباحثه نیست؛ نه زن شاگرد مرد است و نه مرد شاگرد زن که مرد استاد اخلاق شود و یا بلعکس. زن و مرد مونس هم دیگر هستند و اگر انسان بخواهد رافت ایجاد کند، بر اساس روایات، سودمندترین کار حفظ زبان است. فرزند سالاری خانواده را بیچاره کرده است، البته نمی‌خواهم بگویم همه اینگونه هستند. در حدیث کسا، وقتی پیامبر(ص) وارد خانه اهل بیت می‌شود و عبای یمانی خود را می‌آورد، نوه یعنی امام حسن(ع) از مادر و پدر اجازه می‌گیرد و این یعنی ادب فرزند از همان دوران.

وی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت علی(ع)، در خطبه دوم نمازجمعه عنوان کرد: حدود ۳۰۰ ویژگی در زیارت جامعه از امام علی(ع) وجود دارد. از آن جهت که تمام اوصاف امام زیر چتر توحید است. به تعبیر پیامبر(ص)، اگر همه درختان تبدیل به قلم شوند و دریاها تبدیل به مرکب و جنیان بخواهند فضایل امیرالمومنین را حساب کنند نمی‌توانند فضایل امیرالمومنین را حساب کنند. چاپ کتب ۶۰ سال پیش مصر با الان را مقایسه کنید؛ روایاتی در خصوص امام علی در چاپ ۶۰ سال پیش بود اما الان اسمی از امام و اهل بیت نیست. صحیح بخاری یکی از کتب اهل سنت است و با تمام احترامی که به اهل سنت داریم اما یک فضیلت از امیرالمومنان در آن پیدا نمی‌کنید و تعمد در این بوده که فضایل امام علی(ع) مکتوم بماند و هرگز ذکر نشود. از آن طرف اولیا امام از ترس و تقیه قلم را به زمین گذاشته‌اند که بخواهند فضایل امام را مکتوب کنند.  

وی ادامه داد: چهل سال دشمنان در مقابل نقطه انقلاب ایستادند و هر کجا توانستند کارشکنی کردند. در دهه ۹۰ با کمال تاسف و به تعبیری از مقام معظم رهبری، واقعا دهه کم کاری برخی مسئولان بود؛ هشت سال کشور را به عقب راندند و چشمشان به خارج کشور بود. اگر ژاپن، ژاپن شده و کره جنوبی کره جنوبی فعلی شده است، همه‌اش در سایه توجه به داخل است.

نماینده ولی فقیه تاکید کرد: رهبر انقلاب مدام به اقتصاد مقاومتی تاکید می کنند؛ اقتصاد مقاومتی با کالاهای قاچاقی که مشابه آن وجود دارد در تضاد است. در داخل صنعتگر تلاش می‌کند ماشین، یخچال و تلویزیون بسازد و درست است کیفیت باید روز به روز بهتر شود ولی خیلی از محصولات کیفیت دارند.

موسوی فرد عنوان کرد: دولت باید تلاش کند به کالاها کیفیت بدهد و از آن طرف ما نیز وظیفه داریم از کالاهای داخلی استفاده کنیم. ژاپنی‌ها اوایل،  لامپ تولید می‌کردند که به ۴۸ ساعت نرسیده منفجر می‌شد، گفتند کالای خارجی  استفاده کنید اما مردم گفتند محال است.

وی افزود: رهبری نیز فرمودند حل  مشکلات معیشتی و رفاه مردم بدون رشد اقتصادی اتفاق نمی‌افتد. خواهش من از مسئولان این است که همان طور که باید در چهار عرصه کار می‌کردیم، امروز ما حرف برتر در دفاع منطقه و فراتر از آن را داریم و در حوزه علم حرف برای گفتن داریم اما چه شد که در مسائل اقتصادی این گونه هستیم؟ چون حرف گوش ندادیم. اقتصاد مقاومتی یعنی احداث کارخانجات متعدد و تقویت کشاورزی.

امام جمعه اهواز خطاب به مسئولان استانی، گفت: برای عملیاتی کردن توصیه رهبری در خوزستان، هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی و غیر صنعتی احصا کردیم که برخی۸۰ درصد پیشرفت، برخی تعطیل و برخی نیمه تعطیل است. تمام وجه همت مسئولان به سمت احیا این واحدها برود و این مهم یک تیم ویژه می‌خواهد.

وی با اشاره به وضعیت آب نیز گفت: وضعیت آب امسال ظاهرا بهتر از سال قبل است و این مدیریت می خواهد.  

موسوی فرد در خصوص وضعیت اشتغال جوانان استان، عنوان کرد: در استان ما باید دو اتفاق بیفتد؛ باید ظرفیت‌ها چند برابر شود و کشت و صنعت نیز باید افزایش ظرفیت داشته باشند. لذا تقاضای ما از مسئولان استانی این است قبل از آن که دیر شود در مساله توزیع آب خوب توزیع کنیم و با نظارت مشکل حل می‌شود. واحدهای صنعتی و غیر صنعتی نیز می‌توانند مشکل گشا باشد.

انتهای پیام
captcha