کد خبر: 4152462
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹

آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه خوزستان برگزار شد

آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه خوزستان شامگاه دوشنبه، ۱۲ تیر در مدرسه علمیه المهدی(عج) زرگان برگزار شد.

آیین عمامه گذاریبه گزارش ایکنا از خوزستان، آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه خوزستان شامگاه دوشنبه، 12 تیر در مدرسه علمیه المهدی(عج) زرگان برگزار شد. آیت‌الله موسوی جزایری، رئیس شورای حوزه علمیه خوزستان در این آیین با اشاره به فراز «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ» از حدیث غدیر، گفت: یکی از دلایلی که پیامبر اکرم(ص) در روز غدیر، حضرت علی(ع) را به همراه خود بالای منبر برده و به آن حضرت اشاره کرده و فرمودند «فهذا علی مولاه» این است که ایشان خوف آن را داشتند که بعدها مخالفین و دشمنان امیرالمؤمنین(ع) کلمات و فضائلی که برای امیرالمؤمنین(ع) ذکر می‌کنند به شخص دیگری نسبت داده و بگویند مقصود پیامبر از «علی» شخص دیگری است.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) بعد از معرفی حضرت علی(ع) به عنوان جانشین از همه حاضران خواستند با امیرالمومنین(ع) بیعت کنند؛ این کار پیامبر(ص) باعث عذاب منافقان و مخالفان امام علی(ع) بود چراکه مجبور شدند با امیرالمؤمنین(ع) بیعت کرده و به ایشان تبریک بگویند: «یَقُولُونَ بِأَلْسِنَتِهِمْ مَا لَیْسَ فِی قُلُوبِهِمْ».

آیت‌الله موسوی جزایری با اشاره به تلبس تعدادی از طلاب اظهار کرد: باید توجه داشت که هر طلبه‌ای افتخار این را پیدا نمی‌کند که ملبس به لباس مقدس روحانیت شود و طلاب برای معمم شدن باید مراحل زیادی را پشت سر گذاشته و مورد ارزیابی قرار گیرند.

رئیس شورای حوزه علمیه خوزستان با اشاره به نقش علما و روحانیون در هدایت جامعه تصریح کرد: طبق آمار و بررسی‌‎هایی که از زندانیان به عمل آمده مشخص شده است که بیشتر زندانیان افرادی هستند که ارتباطی با علما نداشته و در مساجد حضور نداشته‌اند. علما علاوه بر هدایت مردم نسبت به حوائج دنیوی مردم نیز احساس مسئولیت می‌کنند.

آیت‌الله موسوی جزایری در پایان از تلاش‌های حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد؛ نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برای پیگیری مشکلات مناطق محروم قدردانی کرد. 

همچنین حجت‌الاسلام علی علوانی، مدیر مدرسه علمیه المهدی(عج) زرگان نیز در این مراسم با اشاره به حدیث امیرالمؤمنین(ع) «العُلَماءُ باقونَ ما بَقِیَ الدَّهرُ» گفت: دعوت به حوزه‌های علمیه، دعوت به جاودانگی است و آنان که وارد این مسیر شده و از علمای اسلام شوند، آثارشات تا ابدالدهر باقی خواهد ماند.

وی خطاب به طلاب و حضار در این مراسم تأکید کرد: نسبت به مبحث پذیرش و جذب حوزه های علمیه اهتمام ویژه‌ای داشته و فرزندان، دوستان و آشنایان خود را به ورود به حوزه علمیه تشویق کنید.

در پایان این مراسم، ۱۵ نفر از طلاب مدارس علمیه المهدی(عج) زرگان، دارالعلم آیت الله بهبهانی(ره) و امام خامنه ای اهواز، امام صادق(ع) اندیمشک و صاحب‌الزمان(عج) ماهشهر، به لباس مقدس روحانیت ملبس شدند.

انتهای پیام
captcha