کد خبر: 4165496
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰

راه‌اندازی موکب سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کربلا

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از راه‌اندازی موکب سلامت این دانشگاه در کربلای معلی با حضور دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی خبر داد.

راه‌اندازی موکب سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کربلا

محمدامین حبیبی، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان اظهار کرد: ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سه قالب برای فعالیت در این ایام برنامه‌ریزی کرده است.

وی بیان کرد: در این راستا کاروان پیاده‌روی دانشجویان دختر و پسر با ظرفیت 380 نفر راه‌اندازی شده که کاروان دختران امروز 6 شهریورماه و کاروان پسران 8 شهریورماه به کربلای معلی اعزام می‌شوند.

حبیبی با اشاره به راه‌اندازی موکب سلامت این دانشگاه در کربلای معلی، توضیح داد: این موکب به همت هیئت محبان اهل‌بیت(ع) و کانون جهادی دانشگاه راه‌اندازی می‌شود. موکب سلامت در سامانه عتبات جمعیت هلال احمر کشور به ثبت رسیده و داروهایی که در این موکب عرضه می‌شوند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز و جمعیت هلال احمر کشور تهیه شده است. حدود 30 نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی در این موکب فعالیت خواهند داشت.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: همچنین موکب درمانی ـ سلامت دانشگاه هم قبل از مرز چذابه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری معاونت‌های توسعه منابع، درمان، غذا و دارو، بهداشت و فرهنگی و دانشجویی شکل گرفته و به زوار خدمات ارائه می‌دهد.

انتهای پیام
captcha