کد خبر: 4165735
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
تا ۶ شهریور

۶۶۰ هزار زائر اربعین از مرز‌های خوزستان به عراق اعزام شدند

استاندار خوزستان با اشاره به آمار مربوط به تردد زائران اربعین از مرز‌های خوزستان گفت: از ابتدای ماه صفر تا ساعت ۲۴ دوشنبه، ۶ شهریورماه، ۵۰۰ هزار زائر از شلمچه و ۱۶۰ هزار از چذابه عازم عتبات عالیات شدند.  

تردد زائران حسینی

به گزارش ایکنا به نقل از استانداری خوزستان، علی‌اکبر حسینی‌محراب، استاندار خوزستان آمار مربوط به تردد زائران اربعین از مرزهای خوزستان را اعلام کرد.

وی در این خصوص تصریح کرد: از ابتدای ماه صفر تا ساعت 24 دوشنبه مورخ 6 شهریور 500 هزار زائر از شلمچه و 160 هزار از چذابه عازم عتبات عالیات شدند.  

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان افزود: بر این اساس طی این بازه زمانی در مجموع 660 هزار زائر از مرزهای شلمچه و چذابه عازم سفر اربعین شدند که از این تعداد 30 هزار نفر اتباع خارجی هستند. 

حسینی محراب گفت: روند برگشت زائران به کشور نیز در روزهای اخیر آغاز شده و تاکنون 100 هزار نفر از زائران از طریق مرزهای شلمچه و چذابه وارد کشور شده اند.

انتهای پیام
captcha