راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی قرآن به زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اهواز
کد خبر: 4169392
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۳

راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی قرآن به زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اهواز

مدرسه عالی مهارتی قرآن به زبان انگلیسی زیرمجموعه دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اهواز با هدف تربیت نیروی قرآنی جهت پاسخگویی به شبهات کلامی و اعتقادی و آموزش مفاهیم راه‌اندازی شد.

پوستر مدرسه عالی مهارتی قرآن کریم به زبان انگلیسی

سیدحسام‌الدین حسینی، رئیس مرکز تحقیقات و پژوهش‌های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با کانون زبان، گفت: مدرسه عالی مهارتی قرآن کریم به زبان انگلیسی زیرمجموعه دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی و آموزشی است؛ یعنی این تفاهم‌نامه آموزش قرآن به زبان انگلیسی، تربیت نیروی قرآنی جهت پاسخگویی به شبهات کلامی و اعتقادی و آموزش مفاهیم به سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی را شامل می‌شود.

حسینی بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های آموزشی و اجرایی کانون زبان و علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد، این تفاهم‌نامه امضا شده است. مخاطبان این طرح همه سنین را در سطوح مقدماتی، متوسطه و عالی شامل می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات و پژوهش‌های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: مدرسه مهارتی ترجمه قرآن به زبان انگلیسی زیرمجموعه دانشکده فنی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است. معارف اسلامی با مبنای زبان انگلیسی به صورت جذاب برای مخاطبان ارائه خواهد شد تا از ارائه مفاهیم آموزشی به صورت تئوری جلوگیری شود. همزمان با آبان‌ماه و آغاز سال تحصیلی جدید اطلاع‌رسانی درباره جذب قرآن‌آموز آغاز خواهد شد. بنابراین است که در این مدرسه مهارتی آموزش به صورت گفت‌وگو محور صورت گیرد تا افراد برای آموزش بیشتر انگیزه پیدا کنند.

وی با بیان اینکه مبنای این دوره مکالمه انگلیسی با پایه مفاهیم ترجمه و تفسیر قرآن کریم است، افزود: در مدرسه مهارتی ترجمه قرآن زبان انگلیسی فعالیتی همچون آموزشکده‌ها انجام می‌شود اما در آنجا معارف اسلامی مطرح نبوده اما در این مدرسه معارف اسلامی به عنوان پایه‌ای برای طرح مفاهیم قرآنی و دینی به زبان انگلیسی مطرح خواهد شد. در این مدرسه برای آموزش از داستان‌های قرآنی و سوره‌های جزء ۳۰ قرآن کریم استفاده می‌شود.

حسینی شرط استقبال مخاطب از این نوع آموزش را جذاب بودن مفاهیم و مطالب آموزشی ارائه شده دانست و اضافه کرد: تصمیم ما این است با تکیه بر مفاهیم داستانی شنیدنی این جذب مخاطب انجام شود. یکی از مشکلات ما در مدارس و دانشگاه‌ها این است که مباحث فقط به صورت تئوری مطرح می‌شود اما اگر افراد آموزش‌دیده مجبور به مکالمه دو طرفه شوند مؤثر خواهد بود. ارتباطات چندجانبه در آیات قرآن کریم وجود دارد فقط کافی است در یک کلاس آموزشی اجرایی شود.

انتهای پیام
captcha