کد خبر: 4171104
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
نماینده ولی فقیه در خوزستان تأکید کرد:

اهتمام بیش از پیش به برپایی محافل قرآنی مشترک بین ایران و عراق

نماینده ولی فقیه در خوزستان در دیدار با هیأت قرآنی کشور عراق گفت: باید تلاش کنیم که با توجه به ظرفیت دو کشور برادر ایران و عراق در طول سال و بیش از گذشته نسبت به برگزاری مراسم‌ قرآنی اهتمام داشته باشیم.

دیدار هیأت قرآنی کشور عراق با نماینده ولی فقیه در خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان، هیأت قرآنی کشور عراق و نمایندگان اتحادیه موسسات قرآنی عراق امروز دوشنبه سوم مهر با حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در دفتر امام جمعه اهواز دیدار کردند.

در این دیدار ابتدا تعدادی از قاریان عراقی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند و در ادامه، رئیس اتحادیه موسسات قرآنی عراق به سخنرانی و ارائه گزارش پرداخت.

همچنین در این مراسم از حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز به پاس فعالیت‌های قرآنی تجلیل شد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد در این دیدار گفت: سالیان متمادی است که شاهد برگزاری جلسات قرآنی بین دو کشور ایران اسلامی و عراق هستیم. در سفرها به عتبات عالیات حرم امیرالمؤمنین(ع)، سیدالشهدا(ع)، کاظمین و سامرا شاهد مجالس بسیار خوب و تلاوت قاریان برجسته هستیم.

وی افزود: در طول سال باید تلاش کنیم که باتوجه به ظرفیت دو کشور برادر بیش از گذشته نسبت به برگزاری مراسم‌های قرآنی اهتمام داشته باشیم.

امام جمعه اهواز با تأکید براینکه باید در جهت تدبر در قرآن کریم تلاش شود، بیان کرد: حداقل 6 تکلیف نسبت به قرآن داریم که شامل قرائت صحیح، مفاهیم، تعمیق آیات قرآنی، تدبر در قرآن، عمل به آیات و تبلیغ قرآن و احکام آن هستند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان عنوان کرد: از الطاف الهی است که در کشور عراق شش امام شیعه، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و امامزاده سید محمد و دیگر امامزاده‌ها را در بین خود جایی داده‌اید. در ایران اسلامی نیز حرم امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) وجود دارد که زمینه ارتباط بین دو کشور ایران اسلامی و عراق را برقرار می‌کنند.

امام جمعه اهواز گفت: امیدوارم در روزهای پیش‌رو ارتباط بین دو کشور به ویژه دو استان خوزستان و بصره باتوجه به نزدیکی زبانی، بیش از گذشته شود. 

 

انتهای پیام
captcha