کد خبر: 4207725
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
15 تا 19 فروردین؛

پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان برگزار می‌شود

پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، 15 تا 19 فروردین در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اهواز برگزار می‌شود.

پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان، سید کریم موسوی، مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان که پیش از ظهر امروز در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، گفت: نمایشگاه پانزدهم قرآن و عترت استان، از ۱۵ فروردین به مدت پنج روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اهواز برگزار خواهد شد.

وی گفت: انتخاب دهه سوم ماه مبارک رمضان جهت برگزاری نمایشگاه به دلیل این است که نمایشگاه با ایام تعطیلات نوروزی تداخل پیدا نکند.

به گفته موسوی، ۱۱۲ غرفه در محل نمایشگاه پیش بینی شده و آماده‌سازی غرفه‌ها از امروز شروع شده است. ۴۳۹ ناشر از کل کشور برای حضور در نمایشگاه دعوت شدند. آثار مکتوب نمایشگاه، گلچینی از آثار دفاع مقدس، آثار امام راحل و آثار کودک هستند. عرضه صنایع دستی و هنری از استان‌های مختلف و حجاب و عفاف بخش‌‎های دیگر نمایشگاه قرآن و عترت هستند.

مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: ۹ برنامه جنبی توسط سازمان‌های همراه در نمایشگاه اجرا خواهند شد. محفل قرآنی «می‌خوانمت»، شب شعر قرآنی، سبک زندگی اسلامی، مراسم تکریم شهدای قرآنی به ویژه شهدای منا و شبی با شهدا از جمله این برنامه‌ها هستند. برنامه‌های جنبی نمایشگاه هر روز از ساعت 19:30 آغاز می‌‎شوند و هر شب دو حزب از قرآن کریم توسط قاریان و حافظان نوجوان استان در نمایشگاه تلاوت می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال تمام مجموعه اداره‌کل، در برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت همکاری می‌کند، گفت: بخش کودک نمایشگاه امسال به صورت ویژه دیده شده و امسال ۴۰ غرفه برای بخش حجاب و عفاف در نظر گرفته شده است.  ناشران در این نمایشگاه آثار خود را با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف عرضه می‌کنند.

انتهای پیام
captcha