کد خبر: 4212997
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
آیت‌الله موسوی‌جزایری تأکید کرد؛

ضرورت توجه معلمان به امور تربیتی دانش‌آموزان

زعیم حوزه‌های علمیه استان خوزستان توجه معلمان به امور تربیتی را امری مهم دانست و گفت: اگر بذر محبت ائمه(ع) را در دل دانش‌آموز بکاریم، خدمت بزرگی کرده‌ایم.

آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی‌جزایری، زعیم حوزه‌های علمیه استان خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان، آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی‌جزایری، زعیم حوزه‌های علمیه استان خوزستان، امروز، 10 اردیبهشت‌ماه در دیدار با معلمان اهوازی با تبریک فرارسیدن روز معلم گفت: معلم حق بزرگی به گردن جامعه دارد و مانند باغبانی است که نهالی را می‌کارد و پای آن می‌ایستد تا به درختی تنومند و پرثمر تبدیل شود. به فرموده امام راحل، معلمی شغل انبیاست.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری به‌عنوان یک عالم، فیلسوف و محقق توانا اظهار کرد: ایشان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به اهواز می‌آمدند و از اهواز به آبادان می‌‎رفتند. کتاب «مسئله حجاب» که کتاب دقیق و خوبی است مجموعه سخنرانی‌های ایشان در دانشکده نفت آبادان است. ایشان گاهی به اهواز می‌آمدند. یک مکتب قرآنی در اهواز داشتیم که گاهی چند روز در آنجا می‌ماندند و سخنرانی می‌کردند. شهید بهشتی، دکتر مفتح، مرحوم آیت‌الله رفسنجانی، آقای خزعلی هم به اهواز می‌آمدند و همه اینها معلمی است. 

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان افزود: خداوند در آیه 164 سوره آل عمران فرمود: «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ»؛ خواهش ما از شما این است که در کنار تدریس، به کار تربیتی توجه داشته باشید. گاهی یک کلمه معلم چنان در یک دانش‌آموز اثر می‌گذارد که اگر دیگران آن حرف را بگویند، آن اثر را ندارد. شما می‌توانید شخصیت دانش‌آموز را تا آخر عمرش بسازید؛ مثل اینکه روحیه دینی داشته باشد. گاهی یک معلم اعتقادات دینی را تخریب می‌کند و گاهی هم معلمی، پاک و معتقد است و بذر اعتقادات را در وجود دانش‌آموز می‌کارد.

ضرورت توجه معلمان به امور تربیتی دانش‌آموزان

این استاد حوزه گفت: اگر بذر محبت ائمه(ع) را در دل دانش‌آموز بکاریم، خدمت بزرگی کرده‌ایم. قرآن کریم در آیه 23 سوره شوری می‌فرماید: «قُلْ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى»؛ حضرت امیرالمؤمنین(ع) مظهر همه ارزش‌های انسانی است. بعد از پیامبر اسلام(ص)، ما کسی مانند حضرت علی(ع) را نداریم که مظهر رحمت، عدالت، رأفت و شجاعت باشد. اگر این را در دل یک بچه تثبیت کنید خدمت بزرگی است. 

آیت‌الله موسوی‌جزایری بیان کرد: تقاضای دیگر ما این است که حتی‌الامکان برخی دبیرستان‌های ما به هنرستان تبدیل شوند. ما مشکل اشتغال داریم. این کار به عزم کشوری نیاز دارد. اگر دانش‌آموزان مهارت شغلی یاد بگیرند، بلافاصله مشغول به کار می‌شوند.

انتهای پیام
captcha