کد خبر: 4227670
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
با حضور 138 نفر

آزمون شفاهی حفظ قرآن کریم در اهواز برگزار شد

مرحله دوم نوزدهمین دوره آزمون شفاهی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در حوزه اهواز با حضور 138 نفر برگزار شد.

آزمون شفاهی حفظ قرآن کریم در اهواز

ملوک پورمزعل، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الزهرا(س) اهواز و مجری برگزاری آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در اهواز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: مرحله دوم آزمون شفاهی تخصصی حفظ قرآن کریم، جمعه، 29 تیرماه در دارالقرآن‌الکریم استان خوزستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه 138 نفر شامل 81 خانم و 57 آقا در این آزمون تخصصی شرکت کردند، افزود: سبحان دغاغله، محسن مزرعاوی، مجتبی نوذری، سیدهاشم موسوی‌نسب، نوال حزباوی، زهرا عساکره، فاطمه بعائی‌زاده، فاطمه مداحی، داوری این آزمون را بر عهده داشتند. 

پورمزعل با اشاره به اینکه مرحله سوم آزمون تخصصی حفظ قرآن کریم برای عدم قبولی‌ها و جاماندگان از آزمون در آبان‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، یادآور شد: نتایج این آزمون در اوایل شهریورماه سال جاری اعلام خواهد شد. 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الزهرا(س) اهواز با بیان اینکه استقبال از دوره‌های قرآنی و همچنین آزمون حفظ در اهواز بسیار خوب است، گفت: این موضوع به دلیل آن است که مردم اهواز و خوزستان بسیار معتقد، مذهبی و ولایتمدار هستند. همچنین پخش تلویزیونی برنامه محفل هم در این استقبال از برنامه‌های قرآنی تأثیر داشته است.

انتهای پیام
captcha