کد خبر: 4260878
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

حضور قرآنیان شوش در برنامه «محفل»

مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالبیان شهرستان شوش گفت: ۴۴ نفر از قرآن‌آموزان و استادان این مؤسسه در بزرگترین برنامه قرآنی تلویزیون «محفل» حضور پیدا کردند.

حضور قرآنیان شوش در برنامه «محفل»علی حمزه، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالبیان شهرستان شوش در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: ۴۴ نفر از قرآن‌آموزان و استادان مؤسسه قرآنی «نورالبیان» در بزرگترین برنامه قرآنی تلویزیون «محفل» حضور پیدا کردند.

وی با بیان اینکه این گروه جهت ضبط فصل سوم این برنامه طی روزهای ۲۶ تا ۲۸ دی‌ماه عازم تهران شده بودند، افزود: برنامه تلویزیونی محفل، یک برنامه استعدادیابی قرآنی است که در شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما پخش می‌شود. 

یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالبیان شهرستان شوش از مؤسسات فعال در زمینه آموزش عمومی و تخصصی قرآن است که از سال 97 فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده است.

انتهای پیام
captcha