کد خبر: 4262804
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
هشتمین دوره مسابقات مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم دارالقرآن‌های کشور/7

مسابقات مدیحه‌سرایی فرصتی برای بهره‌گیری از برکات قرآن است

رئیس اداره قرآن آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه دانش‌آموزان باید فارغ از نتیجه مسابقه، همدلی، وفاق و دوستی خود را تقویت کنند، گفت: این مسابقات یک اردوی معنوی است و فرصتی برای بهره‌گیری از برکات قرآن کریم محسوب می‌شود. همچنین

مسابقات مدیحه‌سرایی فرصتی برای بهره‌گیری از برکات قرآن است

به گزارش ایکنا از خوزستان، شهرستان دزفول در استان خوزستان از ۱۳ تا ۱۹ بهمن‌ماه جاری میزبان هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم دارالقرآن‌های سراسر کشور است. در همین راستا ایکنای خوزستان سلسله گفت‌وگوهایی را با مدیران ادارات قرآن آموزش و پرورش استان‌های کشور انجام داده است که در آن به آمادگی گروه‌های شرکت‌کننده، تأثیر برگزاری مسابقات بر استعدادیابی دانش‌آموزان، فرآینده آماده‌سازی دانش‌آموزان و... پرداخته است.  

هفتمین مصاحبه ایکنا خوزستان با احسان پیرداده بیرانوند، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش لرستان انجام شده است که تقدیم مخاطبان می‌شود. 

احسان پیرداده بیرانوند، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: پس از برگزاری مسابقات استانی، یک گروه پسران و یک گروه دختران برای رقابت در مرحله کشوری انتخاب شدند که گروه دختران توانست با موفقیت به این مرحله راه یابد.

وی با بیان اینکه آمادگی و هماهنگی دانش‌آموزان نسبت به دوره‌های قبل افزایش یافته است، افزود: با هماهنگی مربیان ویژه‌ای که پیش‌بینی کرده‌ایم، دانش‌آموزان در حال آماده‌سازی برای شرکت در هشتمین دوره مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه‌سرایی قرآن‌آموزان هستند. با این حال، رقابت در این دوره سخت و تنگاتنگ خواهد بود، چراکه سطح مسابقات پس از هشت دوره ارتقا یافته و تیم لرستان توانسته قدرت خود را به سطح بالایی برساند.

بیرانوند با تأکید بر اهمیت توسعه گروه‌های همخوانی در استان تصریح کرد: مدت‌ها پیگیر این بوده‌ایم که تمامی دارالقرآن‌های استان لرستان به تشکیل گروه‌های همخوانی پسران و دختران اهتمام داشته باشند، چراکه این فعالیت قرآنی جذابیت ویژه‌ای برای دانش‌آموزان دارد و علاقه‌مندی آنها را به قرآن افزایش می‌دهد.

وی در پایان توصیه کرد: دانش‌آموزان باید فارغ از نتیجه مسابقه، همدلی، وفاق و دوستی خود را تقویت کنند. این مسابقات یک اردوی معنوی است و فرصتی برای بهره‌گیری از برکات قرآن کریم محسوب می‌شود. همچنین، دانش‌آموزان باید قرآن را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و از آموزه‌های آن به بهترین شکل استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha