علی بهرامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوشتر در گفتوگو با ایکنا از خوزستان از برگزاری کنگره ملی بزرگداشت علامه محمدتقی شوشتری(ره)در تاریخ ۱۲ اردیبهشتماه خبر داد و گفت: علامه محمدتقی شوشتری(ره) از علمای برجسته استان خوزستان و کشور بود که قرار است آیین گرامیداشت این شخصیت علمی بزرگ جهان تشیع، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در جوار آرامگاه این عالم ربانی برگزار شود.
وی اظهار کرد: این کنگره ملی با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور، فرمانداری شوشتر، دفتر امام جمعه شوشتر، نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر و دیگر نهادهای شهرستان برگزار خواهد شد.
بهرامی افزود: برگزاری این کنگره ملی با حضور شخصیتها و علمای برجسته کشور، ائمه جمعه و فرمانداران سراسر استان و علاقهمندان به شخصیت علامه شیخ و اقوام مختلف استان همراه خواهد بود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوشتر درباره برنامههای این آیین بزرگداشت گفت: رونمایی از تمبر یادبود علامه محمدتقی شوشتری، برگزاری نمایشگاه کتاب آثار علامه شوشتری به همت آستان قدس رضوی و بنیاد علامه در شوشتر، نمایشگاه نقاشی و هنرهای تجسمی، انتشار چند ویژهنامه توسط مسئولان شهرستان و دوستداران علامه شیخ شوشتری، شعرخوانی، تقدیر از هنرمندان و عوامل کنگره از جمله این برنامهها هستند.
وی با بیان اینکه این کنگره ملی بهصورت مستقیم از شبکه استانی و برخی شبکههای سراسری پخش خواهد شد، ادامه داد: اولین آیین بزرگداشت علامه شوشتری، در زمان حیات ایشان و در اوایل دهه هفتاد برگزار شد و این کنگره پس از 30 سال با هدف احیای نام و یاد مفاخر دینی استان و بزرگداشت مجاهدتهای علمی آنها برگزار میشود.
بهرامی بیان کرد: جلسه شورای سیاستگذاری آیین بزرگداشت علامه محمدتقی شوشتری(ره) بهمن سال 1403 با حضور جمعی از مدیران ارشد فرهنگی، دینی و هنری استان خوزستان و نماینده مرکز مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور در تهران برگزار شد.
یادآور میشود، علامه محمدتقی شوشتری فقیه، محدث و رجالی معروف شیعه بود که در سال 1281 شمسی در شوشتر متولد شد و در سال 1374 درگذشت. وی با تألیفات ارزشمند و تحقیقات گسترده خود، از جمله کتابهایی چون قاموس الرجال، قضاء امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع)، بهجالصباغه فی شرح نهجالبلاغه، رساله فی تواریخ النبی و الآل و... گنجینهای عظیم از دانشها و علوم رجالی و دینی را برای جهان اسلام به ارمغان آورد که تاکنون نیز منشأ اثر بسیار است.
انتهای پیام