کد خبر: 4278400
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱

آمادگی 93 موکب خوزستانی برای خدمت‌ به زائران اربعین در عراق

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان با اشاره به آماده‌سازی مواکب جهت ارائه خدمات در ایام اربعین حسینی گفت: از استان خوزستان، 93 موکب جهت خدمت‌رسانی به زوار اربعین، به کشور عراق اعزام خواهند شد.

زائران اربعینحجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، با اشاره به آماده‌سازی مواکب جهت ارائه خدمات در ایام اربعین حسینی گفت: از استان خوزستان، 93 موکب جهت خدمت‌رسانی به زائران اربعین، به کشور عراق اعزام خواهند شد که در هفته گذشته کارگاه آموزشی مدیران این مواکب در اهواز برگزار شد.

وی اظهار کرد: علاوه بر این مواکب، مقرر است از چهار مبدأ ورودی استان خوزستان تا دو گذرگاه مرزی چذابه و شلمچه، مواکب اربعین حسینی برای خدمت‌رسانی به زائران در حوزه اسکان و تغذیه مستقر شوند.

موسوی همچنین بر توجه مواکب به نماز اول وقت و نماز جماعت تأکید کرد و گفت: انتظار می‌رود مواکب در کنار خدمات خود، در هنگام اذان، کارها و خدمات خود را متوقف و ضمن پخش اذان، زائران را به اقامه نماز جماعت دعوت کنند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان در پایان با اشاره به طرح توسعه حرم امام حسین(ع) و ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم که در جهت رفاه و آسایش زائرین آغاز شده است، از مواکب برای مشارکت در بازسازی و توسعه عتبات مقدسه در کنار دیگر خدمات دعوت کرد.

انتهای پیام
captcha