کد خبر: 4284460
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷

دوره تربیت مربی کودک قرآنی در دزفول برگزار شد

دوره تربیت مربی کودک قرآنی از سوی مؤسسه قرآن و عترت نورالمهدی(عج) دزفول در این شهرستان برگزار شد.

دوره تربیت مربی کودک قرآنی در دزفولغلامرضا چراغی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت نورالمهدی(عج) شهرستان دزفول در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با اشاره به آخرین برنامه این مؤسسه قرآنی گفت: یکی از برنامه‌های ما در راستای توسعه آموزش عمومی قرآن، تربیت مربیان کودک است. در این زمینه موفق شدیم دوره تربیت مربی کودک قرآنی را طی سه روز در سالن اداره تبلیغات اسلامی دزفول برگزار کنیم.

وی اظهار کرد: این دوره که با حضور بیش از 45 شرکت‌کننده همراه بود، از چهارشنبه، 31 اردیبهشت آغاز شد و جمعه، دوم خردادماه به پایان رسید.

چراغی افزود: این دوره، چهارمین دوره تربیت مربی کودک قرآنی است که توسط مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالمهدی(عج) برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت نورالمهدی(عج) دزفول همچنین گفت: پیش از این هم، اولین دوره تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را برای علاقه‌مندان به تدریس قرآن در مؤسسه برگزار کردیم. از دیگر برنامه‌های این مؤسسه، برگزاری کلاس‌های حفظ و روخوانی قرآن ویژه دانش‌آموزان شهرستان است. 

انتهای پیام
captcha