کد خبر: 4297528
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
حجت‌الاسلام موسوی‌فرد:

دین و دانش محرک اصلی قدرت ایران اسلامی است

امام جمعه اهواز با بیان اینکه دین و دانش محرک اصلی قدرت ایران اسلامی است، گفت: نظام مبتنی بر دین و دانش، کارآمدی ولایت فقیه در اداره جامعه را به‌خوبی به مردم دنیا نشان داد.

دین و دانش محرک اصلی قدرت ایران اسلامی است

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز، امروز جمعه، ۱۰ مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه اهواز ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی گفت: ظهور وجود مقدس امام عصر(عج) و ایجاد حکومت عدل مهدوی با مبارزات فراوان و مشکلات کمرشکن همراه است. چون سردمداران کفر به راحتی پیام عدالت گستر امام را برنمی‌تا‌بند.

وی اظهار کرد: دوران ظهور وجود مقدس حضرت با مجاهدت، ایثار، تحمل مشکلات طاقت‌فرسا آغاز خواهد شد. دشواری دوران ظهور امام زمان(عج) به مراتب بیش از زمان غیبت است به جهت گردن‌کشان دنیا حاضر نیستند که منافع خود را به خطر بیندازند. منتظر حقیقی امام زمان(عج)، باید اهل مجاهدت باشد.‌ اول باید در برابر طاغوت بایستد، آن را محو کند.

امام جمعه اهواز گفت: منتظران حقیقی از یک سو اهل معرفت، اهل فکر و ذکر و اندیشه و تفکر هستند و مهمتر از این، به تعبیر امام صادق(ع) باید خود را برای ظهور وجود مقدس امام عصر(عج) آماده بکنند. اگر نظام اسلامی و حکومت اسلامی به دست پرتوان امام تشکیل نمی‌شد، زمینه آمادگی فراهم‌ نمی‌شد.

نماينده ولی فقیه در هرمزگان افزود: بنابراین در هر دو عرصه انسان باید خود را آماده بکند. منتظر امام قائم بودن آمادگی و مجاهدت و ایستادگی برابر دشمن می‌خواهد. ان‌شاءالله خداوند متعال این توفیق را به خانواده‌ها و به فرهنگسازان جامعه بدهد که وظیفه خود یعنی تربیت فرزندان مهیا و آماده ظهور را به‌خوبی انجام بدهند.

وی با تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) گفت: وجود مقدس امام مجتبی(ع) در عالم واقع مبارزه را تمام نکرد بلکه مدل مبارز تغییر کرد و به تعبیر دانشمند مصری طاها حسین، این صلح تبدیل جبهه جنگ از روی زمین به زیر زمین است. مفاد صلحنامه‌ای که منعقد شد معاویه را برای همیشه تاریخ رسوا کرد. با تدبیر امام(ع)، حزب تشیع منسجم‌تر و متشکل‌تر از قبل شد و زمینه انقلاب‌های بعد و انقراض بنی امیه را فراهم کرد. بعد از صلح، حضرت در مسجد کوفه بر منبر رفتند و فرمودند هر کسی نمی‌تواند خلیفه پیامبر(ص) باشد؛ خلیفه کسی است که سنت پیامبر(ص) را در راس برنامه‌هاش داشته باشد نه آنکه با جور و ظلم و ستم و تعطیل کردن سنت پیامبر(ص) و طلب دنیا خلافت کند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در ادامه سخنانش بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در چهلمین روز شهادت سرداران و دانشمندان ما، ایستاده بیانات خود را فرمودند و این خود یک پیام داشت. ایشان فرمودند جمهوری اسلامی بر دو پایه دین و دانش بنا شده است. خیلی جمله مهمی است‌. کسانی می‌گفتند دین افیون توده‌هاست، ولی ثابت شد که دین می‌تواند هم دنیا را آباد بکند و هم آخرت را. همچنین ایشان فرمودن ملت ایران دست پُر خود را در این نبرد به دنیا نشان داد. این نیز جمله مهمی است.

موسوی‌فرد اظهار کرد: امروز پس از گذشت نیم قرن جهان با نظامی روبروست که اساس و آن قدرت ملی اسلامی است و آن عبارت از دین و دانش است. مفهوم قدرت ملی که حضرت آقا فرمودند عبارت از دارا بودن منابع مادی و معنوی‌ است. جهان امروز خود را در برابر یک ابرقدرت می‌بیند ابرقدرتی که زمینه شکل‌گیری آن از سال چهل و دو توسط امام فراهم شد و در سال پنجاه و هفت به بار نشست و روز به روز به واسطه خون شهدا ایستادگی مردم پربارتر و تنومندتر شد.

وی افزود: جهان امروز خود را در برابر ابرقدرت دنیا می‌بیند که ایران اسلامی باشد؛ ابرقدرتی که توانست خنجر موشک و پهپاد خود را بر رگه‌های استکبار جهانی و اسرائیل بفشارد و اشغالگران قدس را بر تلی از ویرانه‌های خاکستر در دو شهر حیفا و تل‌آویو بنشاند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: امروز مردم جهان باید از خود سؤال کنند که چگونه است که از جنگ جهانی دوم به این سو هیچ قدرتی در جهان حتی برای یک بار نتوانسته به طرف آمریکا _ که آن را ابر قدرت قلمداد می‌کنند _ حتی یک تیر شلیک بکند، اما ایران توانسته است با عبور از موانع متعدد و لایه های متعدد پدافندی پایگاه های آمریکا و اسرائیل  و ناتو را ویران کند؟ منشا این قدرت کجاست؟ پاسخ روشن است باید بدانیم که این دین و دانش است که به تعبیر حضرت آقا محرک اساسی قدرت ملی این مردم و امتی است که در جنگ دوازده روزه  توانستند اینگونه حضور در صحنه داشته باشند.

موسوی‌فرد با اشاره به بیانیه 113 تن از اساتید دانشگاه‌های کشورمان به‌مناسبت چهلمین روز شهادت سرداران و دانشمندان ما گفت: این بیانیه شنیدنی است. در این بیانیه آمده است ما گرفتار یک منازعه تمدنی و هویتی در یک جنگ وجودی هستیم‌. غرب، تمدن مبتنی بر دین دانش را بر نمی‌تابد یعنی هرگز نمی‌تواند ببیند که دین و دانش به هم پیوند خورده و اینگونه توانسته است قدرت ایجاد بکند. در این بیانیه آمده است که فروپاشی نظام و نابودی انقلاب اسلامی یک افسانه است، اما فروپاشی دنیای استکبار یک روایت واقعی و عینی است و بهترین دلیل ما فروپاشی شوروی هاست.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ادامه داد: نظام مبتنی بر دین و دانش، کارآمدی ولایت فقیه در اداره جامعه را به خوبی به مردم دنیا نشان داد.

موسوی‌فرد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسئله آب و برق تصریح کرد: مدیریت انرژی با تعامل بین مسئولین و مردم باید اتفاق بیافتد مصرف باید مديريت شود.  تنها در این صورت می‌توانیم از این بحران عبور کنیم. تنها ایران نیست دنیا امروز مواجه با بحران انرژیست. باید به سمت آب شیرین کن برویم و از ظرفیت آب‌های خود استفاده کنیم.

امام جمعه اهواز با اشاره به فرارسیدن اربعین نیز گفت: توصیه می‌کنم خود را برای مراسم مهیا بکنیم و امسال پرشورتر از سال‌های قبل حضور داشته باشیم. منتها بازماندگان اربعین، با نذورات خود به تأمین مواکب و خدمت به زائران بکوشند. ما یک هزار و ۵۰۰ موکب داریم، مردم به مواکب کمک کنند. بحث حجاب و فرزندآوری همچنان مطالبه است.

انتهای پیام
captcha