کد خبر: 4300745
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان تأکید کرد:

بازتولید خط فکری شهدا و بازتعریف روش‌های خدمت‌گزاری به خانواده شهدا

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با بیان اینکه خدمت به خانواده شهدا، تکلیف اساسی تمام ملت ایران است، گفت: دو مؤلفه اساسی در بنیاد شهید، بازتولید خط فکری شهدا که یک حوزه نرم افزاری است و دیگری بازتعریف روش‌های خدمت‌گزاری به خانواده شهدا است

بازتولید خط فکری شهدا و بازتعریف روش‌های خدمت‌گزاری به خانواده شهدا (آماده/ معاون استاندار)

به گزارش ایکنا از خوزستان، حبیب الله فضل الله‌پور، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در مراسم تکریم و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان که امروز ۲۸ مرداد در سالن همایش‌های گیت بوستان اهواز برگزار شد، گفت: خدمت به خانواده شهدا، تکلیف اساسی تمام ملت ایران است، لذا این مختص و منحصر به یک مدیر بنیاد شهید و تشکل بنیاد شهید نیست.

وی اظهار کرد: دو مؤلفه اساسی باید مورد توجه ریاست جدید بنیاد قرار گیرد، یکی بازتولید خط فکری شهدا که یک حوزه نرم افزاری است و دیگری بازتعریف روش‌های خدمت‌گزاری به خانواده شهدا است. این دو مؤلفه در جهت احیای خدمت گزاری است. رهبر انقلاب به خدمت بی منت به خانواه شهدا تأکید کردند؛ یعنی ما حداکثر اهتمام خود را در جهت خدمت به کار ببریم. و

فضل‌الله‌پور، ضمن قدردانی از تلاش‌های حسن نورانی رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: وی در جنگ ۱۲ روزه بسیار از خود گذشتگی کرد و در مدت سه سالی که در خدمت خانواده شهدا بود، تلاش وافری در جهت ایجاد رضایت مندی و ارتقای سطح خدمات به خانواده شهدا کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان ادامه داد: آقای حسینی، رئیس جدید بنیاد شهید نیز وظایف بسیار سنگینی بر عهده خواهند داشت و این مأموریت و تکلیفی که در بنیاد شهید دارد، از امروز مضاعف خواهد شد. بنیاد شهید خدمتی مبتنی بر عشق است و مدیر چنین مجموعه‌ای ترکیبی از وظایف عقلانی و عاطفی را بر عهده دارد تا بتواند حداکثر خدمت رسانی را داشته باشد. 

وی در پایان تصریح کرد: ممکن است کاستی‌هایی در حوزه اجرایی وجود داشته باشد، از مدیران شهرستانی تقدیر می‌کنم‌ وظیفه آنها برای ارائه یک خدمت موثر دشوار است.

براساس این گزارش در مراسم امروز، سید رضا حسینی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان معارفه و از زحمات حسن نورانی رئیس سابق این بنیاد قدردانی شد.

انتهای پیام
captcha