کد خبر: 4312765
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۰

محفل انس با قرآن در مسجد امام حسین(ع)‌ کارون برگزار شد

شب گذشته دوم آبان، محفل انس با قرآن به مناسبت اختتامیه جلسات قرآنی منطقه شکاره در مسجد امام حسین(ع) برگزار شد.

محفلجاسم شمیری، کارشناس قرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کارون در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: شب گذشته دوم آبان، محفل انس با قرآن به مناسبت اختتامیه جلسات قرآنی منطقه شکاره در مسجد امام حسین(ع) برگزار شد.

وی افزود: این محفل انس با قرآن با همکاری دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کارون و با حضور محمد سیلای، قاری کشوری و علیرضا سامری، حافظ کشوری برگزار شد. این محفل با حضور حجت‌الاسلام البوزهر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کارون و امام جمعه موقت شهرستان همراه بود. اجرای گروه تواشیح و مدیحه سرایی آل طه از دیگر برنامه‌های این محفل قرآنی بود.

شمیری با اشاره به ظرفیت قرآنی شهرستان کارون گفت: این محفل با بهره مندی از نیروهای قرآنی شهرستان برگزار شد و این نشان دهنده این است که شهرستان کارون، از استعدادهای بالایی در حوزه قرائت و حفظ قرآن بهره‌مند است، مانند استاد حاج قاسم مقدمی و حاج کاظم آذرپیرا که از قاریان بین المللی جمهوری اسلامی ایران هستند و ما خدا را شاکریم که این محافل در طول سال در مساجد و حسینیه‌های شهرستان‌ برقرار است.

انتهای پیام
captcha