کد خبر: 4319241
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱

دوره‌ تربیت ممتحن آزمون‌های حفظ عمومی قرآن در باغملک برگزار می‌شود

دوره‌ تربیت ممتحن آزمون‌های حفظ عمومی قرآن ویژه حافظان کل قرآن کریم در شهرستان باغملک برگزار می‌شود.

قرآن کریمحجت‌الاسلام الیاس محمدی، مسئول دبیرخانه حفظ اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان از برگزاری دوره‌های تربیت ممتحن آزمون‌های حفظ عمومی قرآن خبر داد و گفت: با توجه به برگزاری آزمون‌های حفظ عمومی در سطح استان و ضرورت تربیت ممتحن این دوره‌های آموزشی در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: دوره نخست، جمعه، هفتم آذرماه ویژه حافظان کل قرآن در سه رشته حُسن حفظ، درک معنا و فصاحت به میزبانی شهرستان باغملک برگزار خواهد شد. سیدهاشم موسوی‌نسب مدرس این دوره است.

محمدی با بیان اینکه تلاش ما بر این بوده که این دوره را در چهار منطقه استان برگزار کنیم، اظهار کرد: شوش، اهواز و آبادن مناطق دیگری است که این دوره‌ها را برگزار خواهند کرد. حدود 100 حافظ قرآن در این دوره‌ها شرکت خواهند کرد. 

مسئول دبیرخانه حفظ اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان در پایان با بیان اینکه آزمون‌های سراسری حفظ عمومی قرآن در استان خوزستان از 8 تا 14 آذرماه جاری برگزار می‌شود، گفت: حدود یک هزار و 700 نفر برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند. این آزمون‌ها به‌صورت شفاهی در خانه‌های قرآن و عترت، مؤسسات قرآن و دارالقرآن‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
کامله بوعذار
captcha