مسئولان به‌دنبال خودگردان شدن مؤسسات قرآنی هستند
کد خبر: 3585786
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

مسئولان به‌دنبال خودگردان شدن مؤسسات قرآنی هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول خانه قرآن اهل بیت(ع) روستای ولاشجرد تویسرکان عنوان کرد: متأسفانه مسئولان نهاد‌های قرآنی ذیربط به‌دنبال خودگردان شدن مؤسسات و خانه‌های قرآنی هستند که این موضوع برای مدیران این مجموعه‌ها سخت و غیر قابل اجرا است.

طیبه فریدونی، مسئول خانه قرآن اهل بیت(ع) روستای ولاشجرد و نخبه قرآنی تویسرکان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، با بیان اینکه این مجموعه از سال 89 فعالیت‌های خود را در رشته‌های حفظ، مفاهیم، رو خوانی، روان خوانی، مداحی، تجوید و تفسیر آغاز نموده است، اظهار کرد: هم اکنون دوره‌های ذکر شده با حضور سه مربی قرآن در 6 روز هفته، برای مخاطبین سنی خردسال تا بزرگسال و بعضا خواهران بی سواد در بقعه امامزاده علی اصغر(ع) روستای ولاشجرد برگزار می‌شود، کرسی‌های تلاوت و جزء خوانی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان و برگزاری برنامه‌های مناسبتی اعیاد و وفات ائمه اطهار از برنامه‌های دیگر این خانه قرآن است.
وی اضافه کرد: همچنین این مجموعه به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) برنامه سوگواری با محوریت قرائت زیارت عاشورا، مرثیه خوانی و سخنرانی توسط بنده در روز شهادت این بانوی بی‌نشان در امامزاده علی اصغر(ع) روستای ولاشجرد برگزار خواهد شد.
مسئول خانه قرآن اهل بیت(ع) روستای ولاشجرد ادامه داد: متأسفانه مسئولین نهاد‌های قرآنی ذیربط به دنبال خودگردان شدن مؤسسات و خانه‌های قرآنی، هستند که این موضوع برای مدیران این مجموعه‌ها سخت و غیر قابل اجرا است چرا که تأمین حق‌الزحمه مربی آن هم بدون هیچ منبع درآمدی غیر ممکن است.
اشرف سلیم‌زاده، مدیر مؤسسه قرآنی «نورالحکمه» شهرستان تویسرکان نیز به ایکنا گفت: این مؤسسه از سال ۸۸ به طور رسمی فعالیت‌های خود را برای اقشار مختلف با آموزش در مباحث و رشته‌های مختلف مانند روخوانی، روان‌خوانی، فصیح خوانی، تجوید، مفاهیم سطح 1، 2 و 3 و آموزش احکام و اخلاق در قرآن و کلاس‌های تفسیر آغاز کرده است.
وی افزود: در کنار کلاس‌های آموزش قرآن که از شنبه تا پنج‌شنبه در مؤسسه دایر است این مجموعه هر ماه به کمک مبالغ جمع آوری شده از هیئات مذهبی و کمک‌های خیرین، یک سرویس جهیزیه کامل و سیسمونی زوج‌های بی بضاعت و همچنین تأمین هزینه‌های بیماران نیازمند را تقبل می‌کند.
سلیم‌زاده اضافه کرد: این مؤسسه در حال حاضر، 4 کلاس روخوانی، 3 کلاس روان خوانی، 3 کلاس فصیح خوانی، 2 کلاس تجوید، 2 کلاس مفاهیم و 2 کلاس حفظ قرآن کریم با حضور ۱۰ مربی دارای مدرک معتبر سازمانی برگزار می‌کند، همچنین این مجموعه در 18‌ام اسفند ماهیک دوره تربیت مربی قرآن برگزار خواهد کرد که تا به اکنون 150 نفر در این دوره ثبت نام کرده‌اند.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالحکمه تویسرکان عنوان کرد: «جشنواره قرآنی کودک و نوجوان» با موضوعات مختلف قرآنی در رشته‌های حفظ، ترتیل، قرائت و مفاهیم، خوشنویسی قرآنی، همخوانی، مقاله‌نویسی و نقاشی با مضامین قرآن کریم و همچنین «همایش خانواده» با محوریت مسابقات قرآنی در رشته‌های قرائت و حفظ سوره فجر و حفظ کل به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد، در ایام فاطمیه نیز، این مؤسسه به مدت سه شب از سه شنبه تا تا پنجشنبه در فاطمیه این شهرستان برنامه برگزار خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مسئولین از مؤسسات قرآنی سرکشی به عمل نمی‌آوردند ادامه داد: مهم‌ترین مشکلات این مؤسسه نبود اعتبارات و عدم حمایت مالی دولت از اینگونه مؤسسات است، فعالیت‌ها و کلاس‌های این مؤسسه به صورت خودگردان اداره می‌شود و حق‌الزحمه مربیان آن هم زمانی که استان سهمیه‌ای برای برگزاری کلاس‌های قرآنی به این شهرستان اختصاص دهد بسیار پایین است و در سایر موارد مربیان در راه خدا به آموزش قرآن می‌پردازند، نبود امکانات آموزشی مناسب و به روز نیز از دیگر مشکلات موجود در مؤسسه نورالحکمه است.

captcha