عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث گفت: متکلمانی که رویکرد فلسفی دارند بحث حکیم بودن خداوند را به واجبالوجود بودن خداوند ربط میدهند و میگویند خداوند فعلی را که هدفمند و سنجیده نباشد انجام نمیدهد، چون با ذات خداوند سازگاری ندارد.
احسان کاری است که بعد از عدالت معنی مییابد و هیچ سنتی بیش از عدل و احسان جامعه را به کمال نمیرساند و احسان شخصیتی آنچنان محبوب دارد که همه جهانیان شوق به صحبت او دارند و چه فرمانی خوشتر از انجام محبوبترین کارها.
اختتامیه چهارمین دوره طرح ملی نکوداشت مفاخر ایران اسلامی؛ بزرگداشت ابونصر فارابی «فیلسوف فرهنگ»، در دو بخش هماهنگ استانی با مشارکت ۱۵ واحد جهاددانشگاهی و در بخش ملی؛ جشنواره علمی-فرهنگی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار شد.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم با بیان اینکه طرح مرجعیت علمی قرآن از اختصاصات پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن است، گفت: در مبانی بسیار مهم است که تفکیکی میان مبانی عام و خاص قائل شویم تا بتوانیم به نیازهای روز پاسخ دهیم.
مدیرگروه معارف قرآن و حدیث دانشگاه معارف اسلامی با تأکید بر اینکه مرجعیت علمی قرآن باید در سینما و فیلمنامهها لحاظ شود، گفت: اگر کارگردان فیلمهای قرآنی را قبل از ساخت دعوت کنیم و شیوه درست داستانگویی قرآن را به آنان یادآور شویم کمال بیشتری در کار هنریشان ایجاد میشود.
هر کس از عظمت مقام و علم و قدرت و جمال و رحمت الهی باخبر شود و در انجام هر کار هر دم نگران باشد که مبادا خاطر سلطان آفرینش را آزرده کند و از مقام قرب او فرو افتد، چنین کس را دو بهشت خواهد بود: بهشتی در دنیا و بهشتی در آخرت.
عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ضمن تبیین فلسفی اصل تنوع انسانها و دلالتهای انسانشناختی آن تصریح کرد: نظام مدرن در تضاد با اصل تنوع است؛ علتش این است در نظام مدرن قالبهای جهانی به کل عالم تزریق میشود و تعینات فرهنگی و قومیتی حذف میشود.
از نظر غلامرضا ذکیانی ترجمه قرآن کوشا از بیشترین حد دقت و روانی برخوردار است به حدی که به تعبیر استاد خرمشاهی بوی ترجمه نمیدهد و او تلاش کرده کمترین تاثیر را از گفتمان کلامی حاضر بگیرد.