نظام‌مندی پژوهش‌های حوزوی؛ دستاورد جشنواره «علامه حلی»
کد خبر: 3859838
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴

نظام‌مندی پژوهش‌های حوزوی؛ دستاورد جشنواره «علامه حلی»

گروه معارف ــ مدیر حوزه علمیه مازندران، اظهار کرد: در سال‌های اخیر با برگزاری جشنواره علامه حلی شاهد یک نگاه نظام‌مند به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در سطح حوزه‌های علمیه هستیم.

نظام‌مندی پژوهشی حوزه علمیه؛ دستاورد جشنواره «علامه حلی»به گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام محمود ابوترابی، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز پنجم آذرماه در اختتامیه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی که در ساری برگزار شد، گفت: جشنواره علامه حلی را یکی از اقدامات ارزشمند و ماندگار در سطح حوزه‌های علمیه است که با موفقیت توانسته به استان‌های دیگر تسری یابد.

وی افزود: جشنواره علامه حلی یک فرصت مناسب برای طلاب جوان حوزه‌های علمیه است، افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد استقبال مناسب طلاب از این جشنواره هستیم.

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که مسائل فقهی، قرآنی و سیره اهل بیت (ع) باید در قالب تحقیق و پژوهش در حوزه مورد توجه قرار گیرد، گفت: امروز نیاز داریم مباحث پژوهشی بیش از پیش در سطح حوزه‌های علمیه مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز رضایت از استقبال مناسب طلاب خواهر و برادر در چهارمین جشنواره استانی علامه حلی مازندران، افزود: نتیجه تلاش‌های صورت گرفته در این دوره از جشنواره، ارسال ۷۵۰ مقاله از سوی طلاب مدارس علمیه به دبیرخانه این جشنواره بوده است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان اینکه، جشنواره علامه حلی در استان‌ها یک رقابت علمی نظام‌مندی را میان طلاب ایجاد کرده است، بیان کرد: در طی این چهار دوره، شاهد رشد کمی و کیفی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره بودیم.

وی افزود: جشنواره استانی علامه حلی، فرصت مناسبی برای رقابت و نشاط علمی در میان طلاب حوزه است و به طور حتم تقویت پژوهش و تحقیق در حوزه‌های علمیه عامل نشاط طلاب در این مراکز مهم علمی خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه مازندران، اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد یک نگاه نظام‌مند به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در سطح حوزه‌های علمیه هستیم و باید مسئله پژوهش در حوزه همانند سایر بخش‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی دستاورد‌های مهم علمی حوزه را نتیجه تحقیق و پژوهش دانست و افزود: جشنواره علامه حلی نیز یک ظرفیت مناسبی برای تقویت و رونق فعالیت‌های پژوهشی در سطح مدارس علمیه است.

انتهای پیام
captcha