کد خبر: 3883829
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۱
ایکنا خوزستان گزارش می‌دهد؛

افتخارآفرینی بزرگ قهرمانان کوچک با اعتقادی بر پایه «القرآن یَنفَعُ، یَشفَعُ، یَرفَعُ»

گروه تواشیح دارالقرآن الهادی شهرستان کارون در دومین و سومین دوره مسابقات همخوانی قرآن و مدیحه‌سرایی دانش‌آموزان مراکز دارالقرآن سراسر کشور رتبه نخست را از آن خود کرد. اینها همان نوجوانانی هستند که با تمام کمبودها و مشکلات هیچ آرزوی مادی در سر ندارند و هدفشان عمل به مفاهیم قرآن و کسب آبرو و ارزش نزد خداوند و اهل‌بیت(ع) است.

اصلاح شده

گروه تواشیح دارالقرآن الهادی شهرستان کارون در دومین و سومین دوره مسابقات همخوانی قرآن و مدیحه‌سرایی دانش‌آموزان مراکز دارالقرآن سراسر کشور رتبه نخست را از آن خود کرد. با آنها قرار گفت‌وگو گذاشتیم. محسنی‌حسینی، مدیر دارالقرآن، برای اینکه راه را پیدا کنیم با نور گوشی همراه در خیابان منتظر ایستاده بود و ما را راهنمایی کرد. خیابان دارالقرآن بدون چراغ‌ و کاملاً تاریک بود. 

هر یک از اعضای گروه در رشته‌های مختلف قرآنی دارای رتبه و موفقیت هستند و برخی از آنها با سن کم، تجربه حضور در محافل و مجالس برای قرائت و مداحی را دارند. به گفته سیدعلی محسنی‌حسینی‌پور، مدیر دارالقرآن الهادی شهرستان کارون، مسیر کوت‌عبدالله بعد از پل پنجم به سمت جنگیه و موران سرشار از استعدادهای بسیار است و این دانش‌آموزان قطره‌ای از دریای نخبگان این مناطق هستند. دانش‌آموزانی که با تمام مشکلات و کمبودها، بدون داشتن آرزوهای مادی، فقط برای رضای خدا و اهل‌بیت(ع) در عرصه قرآنی مانده‌اند و افتخارآفرینی می‌کنند. اینها فقط در ظاهر نوجوان هستند اما همواره محکم از ادامه راه قرآنی سخن می‌گویند.


بیشتر بخوانید:

مدیر دارالقرآن در ابتدا به طور اجمالی هر یک از دانش‌آموزان را معرفی کرد: 

جواد حزبیان از مقطع پایه هشتم شرکت در مسابقات را شرکت شروع کرد. از بدو ورود در مسابقات قطبی رتبه اول را به دست آورد و در مسابقات نخبگان که در رامهرمز برگزار شد حائز رتبه اول شد. سال نهم و دهم هم رتبه اول و سال یازدهم در مسابقات نخبگان رتبه دوم را کسب کرد. سال دوازدهم در رشته ترتیل مسابقات استانی اول شد. یک سال هم به مسابقات کشوری راه پیدا کرد و پس از فارغ‌التحصیلی در حال حاضر مربی رشته اذان است.

احمد کعبی از دیگر نخبگان دانش‌آموزی است که هر ساله در مسابقات قطبی و استانی رتبه اول را کسب می‌کند. احمد از ابتدا از آموزش‌های پدرش در زمینه قرائت بهره‌مند شد و یک سال نیز در مسابقات اسراء اول شده است.

احمد عبیاوی نیز از نخبگان استانی و شرکت در مسابقات قرآن دانش‌آموزی امسال اولین تجربه او است. احمد از پدیده‌های استانی است و این قاری نوجوان امسال در مسابقات تلویزیونی قرآن اسراء به مرحله فینال راه پیدا کرد.

عطاءالله باوی از منطقه جنگیه نفر برتر استانی در رشته اذان است. او سال هشتم و نهم در دو مرحله قطبی و نخبگان اول شد.

مهدی حویزه‌نژاد در رشته قرائت یکی از برترین‌ها است و همه ساله رتبه اول را به دست می‌آورد. امسال هم ان‌شاءالله یکی از برترین‌های مسابقات کشوری است.

علی حزابیان هم هر ساله یکی از برترین‌های رشته اذان در مسابقات قطبی و نخبگان است.

هادی عموری مرتل است که البته توفیق شرکت در مسابقات را نداشت؛ اما عضو گروه همخوانی دارالقرآن الهادی شهرستان کارون است.

مرتضی بغلانی نفر اول در رشته حفظ 5 جزء است که در حال حاضر موفق به حفظ 10 جزء قرآن کریم شده و در مسابقات مختلف قطبی و استانی جزو برترین‌های این رشته است. او نیز در مسابقات کشوری قرآن صدا و سیما هر ساله شرکت کرده و جزو سه نفر برتر این رشته است.

محسنی‌حسینی اضافه کرد: برخی از بچه‌ها موفق به حفظ قرآن شده‌اند. احمد عبیاوی حافظ 6 جزء قرآن شده، احمد کعبی و مهدی حویزه‌نژاد هم دو جزء قرآن را حفظ کرده‌اند. همچنین این گروه سه سال پیش با شرکت در جشنواره مولودی‌خوانی رضوی در سنندج  توانست رتبه دوم را کسب کند. در رشته همخوانی و مدیحه‌سرایی در مسابقات استانی هم به مسابقات کشوری به میزبانی اصفهان اعزام و در آنجا اول شد. سال بعد مسابقات سخت‌تر شد، اما با این وجود گروه در مرحله استانی اول شد و در مرحله کشوری خوش درخشید و باز هم رتبه نخست را از آن خود کرد. 

گفت‌وگوی خبرنگار ایکنا خوزستان با جواد حزبیان، احمد کعبی، احمد عبیاوی، عطاءالله باوی، مهدی حویزه‌نژاد، علی حزابیان،‌ هادی عموری، مرتضی بغلانی اعضای گروه تواشیح الهادی این دارالقرآن را بخوانید.

جواد حزبیان

18 ساله هستم و اولین باری که به سمت قرآن جذب شدم به واسطه قرائت حاج قاسم مقدمی بود. تلاوتی از ایشان شنیدم و دوست داشتم مثل او شوم؛ آن زمان سال هشتم بودم. اولین مشوق من برای کار قرآنی، پسرعمویم بود که مرا تشویق به حضور در مسجد و خواندن قرآن کرد.

اصلاح شده

آقای حسینی معاون پرورشی با شنیدن صدایم از من خواست در مسابقات اذان شرکت کنم. آن سال در مسابقات قطبی و استانی اول شدم و به عنوان اولین تجربه به مرحله کشوری اعزام و ششم شدم. در سال نهم هم در مرحله استانی اول شدم، اما رشته اذان برای دانش‌آموزان سال نهم مرحله کشوری ندارد و به دلیل تغییر در شیوه برگزاری به مسابقات کشوری نرفتم. سال دهم و یازدهم هم رتبه دوم مسابقات استانی را به دست آوردم. سال دوازدهم در رشته ترتیل شرکت کردم و در مرحله استانی اول شدم.

مداحی را از دو سه سال پیش شروع کردم و الان رشته اصلی‌ام مداحی است. آشنایی با آقای حسینی و تمرین در مدرسه باعث شد اعتماد به نفسم بیشتر شود. الان در رشته قرائت هم کار می‌کنم و مشغول تمرین هستم. امکانات در شهرستان نسبتاً مطلوب است و استادان هم حرفه‌ای و در سطح کشوری هستند و تکالیف فنی به ما می‌دهند و بچه‌ها فنی کار می‌کنند.

جواد مشغول به تحصیل در رشته علوم انسانی است و می‌گوید: امسال کنکور شرکت می‌کنم و دوست دارم معلم قرآن و دینی شوم.

از او پرسیدم خودش یا دوستانش را در جایگاه قاسم مقدمی تصور می‌کند؟ که پاسخ داد: به نظرم نمی‌توانیم مانند حاج قاسم باشیم چرا که تلاشی که او می‌کرد، نداریم. تلاش و زحمتی را که آقای مقدمی کشید در بچه‌های خودمان نمی‌بینیم. بچه‌های خیلی استعداد دارند اما تلاش نمی‌کنند.

جواد از آرزویش گفت: آرزویم این است که جایگاه و ارزشم پیش اهل‌بیت(ع) بیشتر شود.

احمد کعبی

16 ساله هستم. از 5 سالگی تلاوت قرآن را شروع کردم. پدرم در مجالس قرآن می‌خواند و من همراه با ایشان در مجالس شرکت می‌کردم. به تلاوت قرآن علاقه داشتم. بعدها در جلسات اساتید مهدی دغاغله، مقدمی و محمدی شرکت کردم. بیشتر در قالب تلاوت کار کردم و بعدها به سمت حفظ رفتم و در این مدت موفق به حفظ دو و نیم جزء قرآن شدم، اما بیشتر بر قرائت تمرکز دارم. روزانه بعد از نماز یک ساعت تمرین می‌کنم. از قاریانی مثل منشاوی و مصطفی اسماعیل تقلید می‌کنم. گاهی هم روی تلاوت‌های ‌ابداعی کار می‌کنم که در تلاوتم به کار ببرم؛ در کنار آن حفظ هم کار می‌کنم.

اصلاح شده

شهرستان کارون یک منطقه محروم است با این حال استعدادهای درخشانی دارد. این شهرستان به افرادی نیاز دارد که در این راستا به افراد مستعد کمک کند تا بتوانند در مراحل بعدی خوش بدرخشند. در رشته علوم انسانی تحصیل می‌کنم و آرزو دارم در درس و فعالیت‌های قرآن به موفقیت برسم و فکر می‌کنم به این آرزو نزدیک شده‌ام.

مهدی حویزه‌نژاد

چهار ساله بودم که مادرم مرا به مهدقرآن در اهواز می‌برد. آنجا کار حفظ انجام می‌دادند و جزء 30 را در همان چهار سالگی حفظ کردم. روخوانی هم در همان زمان یاد گرفتم. کسی که از چهار سالگی قرآن را یاد می‌گیرد، در این راه می‌ماند و برنمی‌گردد.

اصلاح شده

دو جزء قرآن را تا شش سالگی حفظ کردم. بعد از آن مسیرم را تغییر دادم چون قرائت عبدالباسط را که شنیدم خیلی تأثیر گذاشت. بیشتر قراء با صدای عبدالباسط به قرآن علاقه‌مند شدند چون صدای ملکوتی دارد. در کوت‌عبدالله جلسه شبی با قرآن بود که با پدرم می‌رفتم و در آن شرکت می‌کردیم. منطقه ما محروم است و امکانات آن جلسه هم کم بود، طوری که هر دو نفر یک قرآن داشتند.

مهدی در فضای مجازی بسیار فعال است و عکس‌ها و فیلم‌های قرائتهایش را در صفحه اینستاگرامش بارگذاری می‌کند و معتقد است: تبلیغ خیلی مهم است. با وجود اینکه تبلیغی برای گروه تواشیح ما انجام نمی‌شود اما با تلاش‌های سیدعلی روزانه در ماه رمضان مجلس داشتیم.

او از نیازهای دارالقرآن هم گفت: برای دارالقرآن سیستم صوتی نیاز داریم. کرسی تلاوت می‌خواهیم برگزار کنیم و حتماً نیاز به سیستم صوتی است. دارالقرآن هزینه دارد بعضی اوقات از ساعت 3 بعدازظهر می‌آییم اینجا و تا 10 شب می‌مانیم.

مهدی به گفته خود فقط مجلسی‌خواندن را بلد است: قاری مجلسی با قاری مسابقه‌ای خیلی فرق دارد. حاج قاسم مقدمی با قرائت، معنویت و احساسش معروف شد و اینها در قرائت مهم است. من فقط بلدم مجلسی بخوانم. عبدالباسط و مصطفی اسماعیل هم با اثر و تلاوت ماندگارشان، معروف شدند. من هم تلاوت تعبیری می‌خوانم چون معتقدم اثر معنوی قرائت خیلی مهم است. قاری باید خودش را در مجالس قرآنی تقویت کند. در مسابقات نگاه به قرائت، فنی است که آن هم مهم است اما موردپسند همه مردم نیست. تلاوت باید حس معنوی داشته باشد. من نمی‌خواهم مشهور شوم اما می‌خواهم اثر قرائت قرآن من پایدار بماند.

در آموختن قرائت هم کسی نمی‌تواند بگوید که به حد اعلا رسیده‌ام چون قرائت حدی ندارد مثل دانشمندان که هر چه بالاتر می‌روند می‌گویند از علم هیچ نمی‌دانیم. درک قرائت قرآن عمیق است و باید با قرآن مأنوس شویم، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند هر چه تدبر در قرآن داشته باشید بر تلاوت هم اثر می‌گذارد.

قبلاً در جلسات سیدجعفر ملبوب شرکت می‌کردم اما الان در خانه تمرین می‌کنم. البته اگر به شهرهای دیگر بروم در جلسات آنها شرکت می‌کنم مثلاً به جلسه استاد دهدشتی در قم رفتم و با هماهنگی توانستم در آن جلسه قرائت کنم و به برکت همین جلسه توانستم در حرم حضرت معصومه(س) تلاوتی داشته باشم. به‌نظرم هر کس در مورد خودش آگاه‌تر است. نکات خوبی آقای دهدشتی در زمینه تجوید و صوت و لحن تذکر داد و به من گفت: در این سن خوب می‌خوانی اما من به این سطح اکتفا نمی‌کنم.

در مسابقات دارالقرآن امام علی شرکت کردم و داوران از تلاوتم راضی بودند. تفاوت نمره من و نفر اول، یک و نیم نمره بود که امری عادی است. داور مسابقات به من گفت اگر عبدالباسط هم بیاید بخواند من بیشتر از 18 نمی‌دهم. این نشان از چیست؟ یا آن داور خودش را بالاتر از عبدالباسط می‌داند یا عبدالباسط با آن عظمت نمی‌تواند نکات این استاد را اجرا کند. قوانین مسابقات را خیلی سخت کرده‌اند.

مهدی ضمن اینکه از پدر و مادرش قدردانی و تشکر می‌کند،‌ خاطره‌ای هم از هدیه گرفتن از پدر برای قرائت قرآن تعریف کرد: کوچکتر که بودم پدرم به من گفت از فلان قاری تقلید کنم و من هم همین کار را انجام دادم و برایم یک میکروفن خرید که هنوز هم آن را دارم. خیلی از بچه‌ها دوست دارند با میکروفن بخوانند چون حس و حال دیگری دارد.

این قاری نوجوان آرزو و هدفش را این‌چنین بیان کرد: هدفم این است تلاوتم آن چنان باشد که کافر را مسلمان کنم.

محسنی‌حسینی درباره مهدی و سطح قرائت مهدی گفت: هر کس تلاش کند به آن هدف و مقصودی که در ذهنش است می‌رسد. همه چیز بستگی به تلاش و جدیت بچه‌ها دارد. آقا مهدی خیلی تلاش می‌کند و امیدوارم بتواند نواقصش را در قرائت و تمرین برطرف کند. 

عطاءالله باوی

13 ساله بودم که کار قرآنی را شروع کردم. در حال حاضر اذان را حرفه‌ای پیگیری می‌کنم. بچه‌ها و دوستانم را دیدم که کار قرآنی می‌کنند، من هم علاقه‌مند شده و وارد این مسیر شدم. فعالیتم را اول با یادگیری اذان شروع کردم که آقای سیدعلی حسینی استادم بود. از مدرسه با ایشان آشنا شدم.

اصلاح شده

در مسابقات دانش‌آموزی در رشته اذان شرکت کردم، مقام آوردم و آنجا بود که آقای حسینی با من بیشتر تمرین کردند. دوسال پشت سر هم (سال هشتم و نهم) رتبه اول استانی را کسب کردم. مدرسه‌ام در جنگیه است و مدت زمان زیادی در راه هستم تا به دارالقرآن برسم و منطقه ما امکانات زیادی ندارد.

آرزو دارم اذان را ادامه دهم و برای پیشرفت در آن هم روزی باید حداقل 2 ساعت را تمرین کنم.

مرتضی بغلانی

از کودکی علاقه‌مند به یادگیری قرآن بودم. در کانکس زندگی می‌کنیم و از سوم ابتدایی به مسجد قبا می‌رفتم و زیر نظر استاد کاظم آذرپیرا روخوانی و تجوید قرآن کریم را یاد گرفتم.

اصلاح شده

از دو سال پیش حفظ قرآن را زیر نظر علی حردانی، علیرضا سامری، علی فلاحی، شروع کردم و توانسته‌ام 10 حافظ 10 جزء باشم. برای حفظ کل قرآن در آزمون مؤسسه بیت‌الاحزان شیراز شرکت کردم و سال آینده به آنجا می‌روم تا حافظ کل قرآن شوم. بعد از اینکه حفظ قرآن را تمام کردم سراغ کامل کردن قرائت می‌روم. چون دوستانم در گروه بودند، من هم علاقه‌مند به تواشیح شدم و بعد از آن بود که به دنبال قرائت رفتم. الان هم آرزویم حفظ کل قرآن است اما مهم‌تر از آن عمل به قرآن و مفاهیم قرآن است که برایم مهم است.

حسینی‌محسنی درباره توانایی‌های مرتضی، گفت: با توجه به رتبه‌هایی که مرتضی کسب کرده قرائتش خوب است. زیر نظر استاد آلبوعلی که در شادگان جلسات هفتگی دارد، حفظ را کار می‌کند. روزهای پنج‌شنبه و جمعه آموزش مجازی دارند و بچه‌ها به انتخاب خودشان یک روز را در آموزش مجازی ایشان شرکت می‌کنند. مرتضی صدای قدرتی و بم دارد و به خاطر همین ویژگی صدایش انتخابش کردم تا در گروه تواشیح باشد.

احمد عبیاوی

از چهار سالگی تلاوت قرآن را شروع کردم و تا 7 سالگی ادامه دادم و الان شش جزء قرآن را حفظ کرده‌ام. با کمک پدرم از 4 سالگی به حفظ و تلاوت قرآن وارد شدم.

اصلاح شده

از 8 سالگی به تقلید در تلاوت رسیدم و از استاد منشاوی تقلید می‌کنم. از 9 سالگی تلاوت را به شکل حرفه‌ای می‌خوانم اما هنوز یادگیری من در این راه ادامه دارد. با پدرم به جلسات قرآن شهرهای مختلف می‌روم و در جلسات اساتید مهدی دغاغله، قاسم مقدمی، سیدحسین محمدی، حسینی‌زاده و سیدعلی حسینی، سیدعزیز سیدنور، سیدجعفر ملبوب و حاج کاظم حیدری شرکت می‌کنم.

از بین قاریان مصری، تلاوت استاد منشاوی و مصطفی اسماعیل را گوش می‌کنم و از 12 سالگی تلاوت تطبیقی کار می‌کنم. با کمک استاد محمدی روی تطبیق تمرکز کرده‌ام و در حال حاضر همه مقام‌ها و فروع‌شان را یاد گرفته‌ام. روزانه یک ساعت تا یک ساعت و نیم تمرین می‌کنم و چون در سن بلوغ هستم برای اینکه صدایم به پختگی برسد باید تلاوت‌هایم را تا یکی دو سال دیگر کم کنم. در ماه رمضان در جلسات ترتیل‌خوانی حمیدیه و مناطق مختلف اهواز تلاوت کرده‌ام. پدرم در خانه ترتیل کار می‌کند و برادر کوچک‌ترم هم از همین طریق قرآن را یاد گرفته است.

خدا را شکر می‌کنم که مرا در این مسیر قرار داد. از پدر و مادرم که مشوق من بودند و همچنین از استادان بزرگوارم تشکر می‌کنم و آرزویم این است که یک استاد حرفه‌ای قرآن باشم و در مسابقات بین‌المللی نفر اول شوم. دوست دارم مثل حاج قاسم مقدمی باشم.

علی حزابیان

برادر بزرگترم در همین دارالقرآن الهادی بود و متوجه شد که صدایم خوب است. یک مقطع اذان به من یاد داد و آن را با علاقه و اشتیاق تقلید کردم.

اصلاح شده

سال هشتم متوسطه خودم را برای مسابقات آماده کردم. در مسابقات قطبی پارسال اول و استانی چهارم شدم. امسال هم برای شرکت در رشته اذان خودم را آماده می‌کنم. 

در رشته اذان فعالیت می‌کردم که سیدعلی برای گروه تواشیح بچه‌ها را جمع کرد. گروه ما در ابتدا 20 نفر بود که از این تعداد 7 نفر انتخاب شدند که با توجه به تلاشی که داشتم به‌عنوان 7 نفر انتخاب شدم. از پارسال تمرینات فشرده در رشته همخوانی و تواشیح را شروع کردیم و در روزهای مسابقات، هر روز هم در خانه و هم در دارالقرآن تمرین می‌کردم.

حدود یک سال است دو جزء قرآن را حفظ هستم، اما در حال حاضر فاصله گرفتم چون به قرائت پرداختم و در سطح مقدماتی قرائت کار می‌کنم و چون می‌خواهم در مسابقات در رشته اذان شرکت کنم، تمریناتم روی اذان است، اما بعد از آن به تمرین قرائت زیر نظر سیدعلی حسینی و سیدعزیز سیدنور ادامه می‌دهم. برای پیشرفت در قرائت در کرسی تلاوت که مدتی است به همت استاد محمد مطوری در اهواز تشکیل شده، هم شرکت می‌کنم.

او که ساکن روستای قلعه چنان است و برای رسیدن به دارالقرآن حدود 20 دقیقه در راه است، گفت: امکانات دارالقرآن نسبتاً خوب است و نیاز ما را برطرف می‌کند. به نظرم قبل از هر تمرین، گرم‌سازی صدا مهم‌تر از همه چیز است.

علی از تشویق‌ها و حمایت‌های خانواده‌اش گفت: برادرم همیشه برای رفتن به کرسی تلاوت و ادامه تمرین‌هایم تشویقم می‌کند و همیشه از من می‌پرسد که چه کار و تمرینی انجام داده‌ام. پدر و مادرم هم خیلی تشویق می‌کنند. از مصطفی اسماعیل و منشاوی تقلید می‌کنم و می‌خواهم قرائت ابداعی داشته باشم. آرزو دارم به مراتبی برسم که خانواده‌ام و اهل‌بیت از من راضی باشند.

حسینی درباره تلاش‌های علی، بیان کرد: آقای حزابیان بین نفرات منتخب نبود اما بخاطر جدیت و تلاشی که داشتند ایشان را برای گروه تواشیح انتخاب کردم.

از او می‌پرسم خودش را در رتبه اول مسابقات قرآن بین‌المللی تصور می‌کند؟‌ به آرامی می‌گوید بله. 

هادی عموری

از دو سال پیش کار قرآنی را شروع کردم و در رشته ترتیل فعالیت دارم. 

اصلاح شده

خانه ما شکاره یک است. در خیابان با بچه‌ها فوتبال بازی می‌کردیم که دوستم به من گفت بیا با هم برویم مسجد امیرالمؤمنین. در آنجا جلسات قرآن، نماز و احکام بود. هفته‌ای یک بار آموزش روخوانی قرآن داشتند. به قرائت قرآن علاقه‌مند شدم و خانواده‌ام تشویق کردند که قرآن بخوانم، من هم شروع کردم.

در مسجد روخوانی قرآن را یاد گرفتم بعد به جلسات سیدجعفر ملبوب رفتم. هر یکشنبه در شکاره یک جلسه دارد. برای اولین بار در جلسه استاد ملبوب تلاوت کردم که گفت صدایت خوب است و با تو کار می‌کنم که قاری قرآن بشوی.

بچه‌های گروه تواشیح دارالقرآن که در مسابقات اصفهان اول شده بودند در فرهنگسرای مهدیه تقدیر شدند. بچه‌ها را که دیدم به تواشیح علاقه‌مند شدم و به سیدعلی گفتم می‌خواهم در جلسات تواشیح شرکت کنم. زیر نظر استادان قرائت، تجوید، همخوانی و تواشیح تمرین می‌کردیم. بعد از همه تمرینات صدای زیر گروه تواشیح شدم. اینکه با بچه‌ها کنار هم هستیم و تمرین می‌کنیم حس خوبی دارد. 

قبلاً تجویدم ضعیف بود اما با کمک سیدعلی تجویدم خوب شده و جلسه به جلسه بهتر هم می‌شود. حتی در مسابقات دارالقرآن امام علی هم حدنصاب امتیاز را کسب کردم. برای بهتر شدن قرائتم در خانه هر روز 11، 12 صفحه تمرین می‌کنم. قبلاً 5 صفحه تمرین داشتم اما الان چون مسابقات است بیشتر تمرین می کنم.

گروه تواشیح ما 2 سال است که اول کشوری می‌شود اما کت و شلوار نداریم. مسابقات مشهد که رفتیم همه با کت و شلوار بودیم فقط یکی از دوستانمان کت نداشت و برای هماهنگی با او مجبور شدیم همه کت‌هایمان را در بیاوریم و به همین دلیل 2 نمره از ما کم شد اما با همان دو نمره کم شدن اول شدیم. برای چنین بچه‌هایی که برای همه استان مقام می‌آورند، امکاناتی باید داده شود. کت و شلوار خیلی هزینه برنمی‌دارد و یکی از کوچک‌ترین موضوعات است. 

امکانات دارالقرآن از نظر استادان خوب است. استاد سیدعلی برای ما خیلی تلاش می‌کند. تا شب می‌ماند و با بچه‌ها تمرین می‌کند. به ما می‌گوید به من زنگ بزنید و بگویید می‌خواهیم تمرین کنیم. آرزوهای مادی نداریم اینها می‌روند و می‌آیند. می‌خواهم از پدر و مادرم و خدا تشکر کنم که من را به اینجا رساندند تا قرآن بخوانم و همین خودش یک نعمت است. از استادانم سید عزیز، سیدعلی و سیدجعفر تشکر می‌کنم.

هادی که به گفته آقای محسنی‌حسینی مکبر بسیار قوی است برای قرائت قرآن در جلسات قرآن شکاره و اسلام‌آباد دعوت می‌شود و به مداحی در ماه محرم هم می‌پردازد. هادی جمله خاصی دارد که در همه مسابقات از جمله مسابقات قرآن کشور هم آن را بیان کرد: «القرآن یَنفَعُ، یَشفَعُ، یَرفَعُ.»

انتهای پیام
captcha