فهرست مشاغل مجاز به فعالیت در چهارمحال‌وبختیاری اعلام شد
کد خبر: 3936091
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
با آغاز محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه؛

فهرست مشاغل مجاز به فعالیت در چهارمحال‌وبختیاری اعلام شد

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه در استان، گفت: در شهرستان‌های قرمز تنها گروه شغلی یک مجاز به فعالیت هستند و رسته‌های گروه شغلی یک از ۱۶ رسته به ۲۲ رسته افزایش داشته است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، ۲۸ آبان‌ماه در ستاد استانی مدیریت کرونا با بیان اینکه مشکل اصلی در انتشار ویروس کرونا برگزاری مراسمات عزا و عروسی است، اظهار کرد: باید از ظرفیت معتمدین محلی برای جلوگیری از مراسمات استفاده کرد، مردم گزارشات خود را با سامانه ۱۱۰ در میان بگذارند و سپس نیروی انتظامی و مرکز بهداشت وارد عمل شوند.

وی با انتقاد از بی‌توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سرویس حمل و نقل عمومی، عنوان کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی باید با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند، اگر گزارشی از تخلف گزارش شود با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برخورد می‌شود.

وی در خصوص تعطیلی آموزش حضوری در چهارمحال‌وبختیاری، یادآور شد: در مناطقی که زیرساخت آموزش مجازی وجود ندارد، اگر معلم بومی است می‌تواند آموزش را با رعایت پروتکل بهداشتی به صورت حضوری برگزار کند.

مردانی در خصوص ایجاد محدودیت‌های تردد در دو هفته آینده، توضیح داد: طرح اجرایی محدودیت‌های تردد توسط نیروی انتظامی تهیه و ابلاغ می‌شود، این محدودیت تردد شامل کارکنان دولت و خودروهای خدماتی نمی‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری با اشاره به محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه در استان، گفت: در شهرستان‌های قرمز تنها گروه شغلی یک مجاز به فعالیت هستند و رسته‌های گروه شغلی یک از ۱۶ رسته به ۲۲ رسته افزایش داشته است.

وی افزود: این مشاغل شامل کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات، مراکز زیرساختی و حیاتی، حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون‌شهری، مراکز تامین و توزیع آب، برق و گاز، جایگاه‌های عرضه سوخت، ادارات و مراکز امنیتی، نظامی و انتظامی، پالایشگاه‌ها، حمل و نقل درون‌شهری، خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و پستی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای مایحتاج مردم و مراکز تامین ارزاق عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی بخش خصوصی و دولتی، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، میادین میوه و تره‌بار، مراکز تامین آمبولانس، بخش دارو و موادغذایی، نانوایی و تولید فرآورده‌های نانوایی، مراکز امدادی، داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها، میوه‌فروشی، سبزی‌فروشی، لبنیات‌فروشی، تولید و عرضه موادلبنی، مراکز تهیه غذاهای آماده و بیرون‌بر، رسانه‌های مکتوب و برخط، فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن‌آلات، فروشگاه لوازم یدکی خودرو، کارگاه‌های صنعتی مانند جوشکاری و مشابه، مراکز نگهداری سالمندان، معلولان، مراکز توانبخشی، شرکت‌های خدمات اینترنتی، پخش دارو و عطاری‌ها، تعمیر انواع خودرو و لوازم خانگی، چاپخانه‌ها، خشکشویی‌ها و آرامستان‌ها است و مابقی مشاغل در گروه‌های شغلی دو، سه و چهار در شهرستان‌های قرمز تعطیل هستند و در شهرهای نارنجی گروه‌های شغلی یک و دو مجاز به فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح جامع محدودیت‌های پویا برای مدیریت بیماری کرونا نیازمند اقناع‌سازی و اطلاع‌رسانی هستیم، یادآور شد: رسانه‌ها در این امر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا را یاری کنند، همچنین فرمانداران برای هماهنگی بیش‌تر در ستادهای کرونای شهرستانی تصمیات لازم را بگیرند.

مردانی تأکید کرد: اتاق اصناف، اداره‌کل صمت و فرمانداران بر تعطیلی بازار در دو هفته آینده نظارت کنند، برای قطع زنجیره ویروس کرونا نیازمند بسیج همگانی هستیم.

ضرورت ورود نیروی انتظامی برای جلوگیری از مراسمات عروسی و ترحیم

در ادامه جلسه عبدالرضا علیمحمدی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرکرد با بیان اینکه وضعیت کنونی استان حاصل بی‌توجهی به مصوبات ستاد کرونا است، اظهار کرد: آمار بالای تلفات گویای ضعف در مدیریت بیماری است.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی برای جلوگیری از تجمعات و مراسمات ترحیم و عروسی باید با قدرت وارد میدان شود و اجازه شکل‌گیری هیچ‌گونه تجمعی را ندهد، مراکز بهداشت و مردم تجمعات را گزارش دهند.

علیمحمدی با اشاره به اینکه باید از محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها نتیجه مطلوب را بگیریم، خاطرنشان کرد: کادر درمان تحت فشار قرار دارند، برای اجرای مصوبات نیازمند همکاری هستیم.

دادستان شهرکرد بیان کرد: برای جلوگیری از برگزاری مراسمات عروسی باید آرایشگاه‌‌ها، آتلیه‌ها و دفاتر ثبت ازدواج به‌صورت جدی تعطیل شوند.

به گزارش ایکنا، فهرست کسب و کارها و گروه شغلی دو  شامل مراکز خرید، پاساژها، مکان‌های فروش غیرموادغذایی، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها، مساجد و مصلی‌ها، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشی‌ها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشی‌ها، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی‌ها، اسباب‌بازی فروشی‌ها، عمده‌فروشی و خرده‌فروشی پوشاک، پارچه فروشی‌ها، پرده‌سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسی‌ها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل است.

گروه شغلی سه شامل مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای، زبان‌سراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه ها و باغ موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی و کاهش فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری است. همچنین گروه چهار شامل همایش‌ها، تجمعات و .. است.

انتهای پیام
captcha