به گزارش ایکنا از خوزستان، بهمن شهریاری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز ۱۸ مردادماه برگزار شد، با بیان اینکه مأموریت این ستاد محدود به دهه ستاد امر به معروف و نهی از منکر همزمان با آغاز دهه نخست ماه محرم نمیشود، گفت: قیام کربلا برای ایستادگی در برابر کجیها و انحرافات بود.
وی با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این دهه اوج کار خود را نشان میدهد، افزود: دشمن ریشه همه مشکلات را تحریم نشان میدهد اما مقام معظم رهبری میفرمایند «اگر تحریف شکسته شود قطعاً تحریم شکست میخورد» تحریف به معنای سیاهنمایی، وارونه جلوه دادن واقعیتها و ندیدن داشتهها است.
شهریاری گفت: اشکالات معلول علتهای مختلفی است که این معلولها گاهی ایده، تفکر، انسان و تشکیلاتی است که در بعضی از استانها به ویژه خوزستان همگرا شدند و نارضایتی را در استان ما و دیگر استانها ایجاد میکند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان تصریح کرد: بیش از ۷۷ گروه مطالبهگر در ۱۶ عرصه تخصصی ساماندهی شدند و متناسب با نیاز و مسائل استان مشغول به کار هستند. کارهای زیاد و راه طولانی در پیش است اما همین که توانستیم این نگاه را تغییر دهیم که ستاد امر به معروف و نهی از منکر فقط مرتبط با بحث حجاب نیست بلکه آن هم یکی از عرصههای پیگیری این ستاد به شمار میرود برای ما بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: مردم در زمینه مسائل اجتماعی و رفاهی مشکلاتی دارند اما ما میتوانیم با مجلس انقلابی و دولت جدید باری را از روی دوش مردم برداریم. ما در یک جایگاه حاکمیتی نسبت به تمام مسائلی که در کشور وجود دارد بر اساس قانون حق ورود داریم به تو چه و به من چه نداریم بلکه ما مأمور هستیم.
شهریاری گفت: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو فریضه الهی ریل تمام شریعت الهی هستند که انجام هر کدام از این احکام با توجه داشتن به امر به معروف و نهی از منکر محقق میشود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در خصوص اهداف برنامه های اجرایی دهه امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به تعریف 17 برنامه اصلی در استان گفت: ایجاد ارتباط با بدنه مردمی و نهادهای انقلابی و دستگاه های اجرایی در راستای اولویت بخشی به امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ سازی و ترویج الگوهای موفق از طریق برنامههای آموزشی و بهره مندی از ظرفیت های مردمی، تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با رویکرد اقناعی در تمام سطوح جامعه با بهره گیری از فضای معنوی ایام محرم، فرهنگ سازی و ترویج الگوهای موفق از طریق برگزاری جلسات و نشست ها، همایش ها و گردهمایی ها (محدودیت های کرونایی در این هدف لحاظ می شود)، تبیین رویکردهای جدید ستاد از طریق رسانههای رسمی و مطالبهگران اجتماعی از جمله این اهداف هستند.
وی شعار دهه امر به معروف و نهی از منکر را «قیام حسینی، مردم مطالبهگر، مسئولان پاسخگو» عنوان کرد و گفت: دو هشتگ «بی تفاوت نباشیم» و «همه مسئولیم» باید در فضای مجازی رواج یابد. اگر بیتفاوت باشیم جامعه میمیرد و عاشورا اتفاق میافتد. اما امر به معروف و نهی از منکر از مرگ جامعه جلوگیری میکند.
انتهای پیام