کد خبر: 4108816
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۲

بازارچه خیریه دانش آموزان ادبستان اهواز در آستانه شب یلدا + عکس

بازارچه خیریه مدرسه ادبستان به مناسبت شب یلدا امروز 30 آذر در این مدرسه برپا شد.

بازارچه خیریهبه گزارش ایکنا از خوزستان، شب یلدا، سنت دیرینه و زیبای مردم ما امسال با ایام فاطمیه همزمان شد. این همزمانی در مدرسه ادبستان اهواز در ابتکار زیبایی، بهانه‌ای برای شکل‌گیری یک بازارچه خیریه شد که با استقبال خوب دانش آموزان و والدین آنها همراه بود. 

بازارچه خیریه مدرسه ادبستان به مناسبت شب یلدا امروز 30 آذر در این مدرسه برپا شد. حجت الاسلام محمد جعفری، مدیر ادبستان در این باره گفت: با توجه به اینکه ایام فاطمیه با شب یلدا مصادف شده بود و مدرسه ادبستان متولی برگزاری مناسبت‌های ملی و مذهبی است، به فکر افتادیم برای بزرگداشت شب یلدا و رعایت احترام ایام فاطمیه، این دو برنامه را تلفیق کنیم و بازارچه خیریه مدرسه ادبستان امروز چهارشنبه 30 آذر دایر شد.

وی گفت: در برپایی بازارچه خیریه هدف‌های بالاتری نیز مطرح شد؛ انفاق، ایثار و کمک رسانی به افراد نیازمند یکی از اهداف این کار بود. در کنار آن سواد مالی دانش آموزان مدرسه ادبستان نیز مد نظر بود. این مدرسه، برای دانش آموزان حداقل یک دوره سواد مالی برگزار کرده است و طبیعتا بازخورد دوره سواد مالی دانش آموزان می‌توانست خود را در این بازارچه نشان دهد.

مدیر ادبستان اهواز با بیان اینکه این بازارچه با استقبال خیلی زیاد دانش آموزان و والدین همراه بود، اظهار کرد: این بازارچه در سه مرحله یک بار برای دانش آموزان اول تا سوم، یک بار برای دانش آموزان چهارم تا ششم و یک بار برای والدین برگزار شد و رونق خوبی در این بازارچه بود، به طوری که بچه‌‌ها یک بازار واقعی را تجربه کردند. هم سود کردند و هم زیان داشتند و هم توانستند از این فرصت برای کمک به همنوعان خود استفاده کنند و به این شکل توانستیم یلدای فاطمی را به واسطه بازارچه برگزار کنیم. 

انتهای پیام
captcha