کد خبر: 4120874
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۲

جمع آوری 56 میلیارد تومان زکات در استان خوزستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خوزستان گفت: 56 میلیاردتومان زکات در ده ماه سال جاری در استان خوزستان جمع‌آوری شده است.

جمال شیبهبه گزارش ایکنا از خوزستان، جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات خوزستان امروز ۱۹ بهمن با حضور حبیب‌اله آسوده معاون معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور، حجت‌الاسلام مهری مدیرکل امور اجرایی زکات کشور، مسئولان استانی، مودیان، مبلغین و مسؤلان اجرایی در حوزه زکات در مجتمع فجر اهواز برگزار شد.

جمال شیبه، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خوزستان در این مراسم گفت: 56 میلیاردتومان زکات در ده ماه سال جاری در استان خوزستان جمع‌آوری شده است.

وی با اشاره به اینکه استان خوزستان از ظرفیت کشاورزی خوبی برخوردار است گفت: فرهنگ پرداخت زکات را نهادینه کنیم. می‌توان با پرداخت زکات، بسیاری از مشکلات و کمبودها را در جامعه برطرف کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خوزستان در ادامه به خدماتی رسانی در عرصه محرومیت زدایی و عمرانی در این استان اشاره کرد و گفت: در بحث محرومیت زدایی تهیه جهزیه برای نیازمندان، درمانی، توانمندسازی خانواده‌ها، معیشت بوده همچنین در بحث عمرانی احداث تعمیر مسکن مساجد و... از جمله موارد مصارف زکات در استان خوزستان است.

شبیه با تاکید بر تبلیغ زکات توسط مودیان این فرضیه ادامه داد: از جمله موارد این تبلیغ زکات این بوده که مودیان زکات حس خوب زکات دادن را به دیگران منتقل و اطرافیان را تشویق به این امر کنند.

وی گفت: مبلغین دینی و زکات هم، برکات فراوان و زیبایی‌های این فریضه دینی را برای مردم تبیین و به مردم این آگاهی را بدهند که پرداخت زکات پیشرفت کشور و محرومیت‌زدایی را در پی دارد.

وی افزود: هدف از برگزاری جشنواره زکات آگاه‌سازی، جریان‌سازی فرهنگ خیر و احسان، شناخت تاثیر واجب الهی زکات در محرومیت‌زدایی و استفاده از ظرفیت‌های عظیم دینی، علمی، فرهنگی و هنری، اقناع‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینه اقدامات انجام شده در سطح استان است.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان، اظهار کرد: با تدبیر بسیار ارزشمندی که در مجموعه حوزه مشارکت‌های مردمی و حمایت‌های ریاست کمیته امداد کشور صورت گرفت، برای اولین بار در تاریخ شروع فعالیت شوراهای زکات، همایش علمی و تکریمی زکات در خوزستان و در راستای ترویج و توسعه این فرهنگ و فریضه الهی و سنت حسنه است.


وی خاطرنشان کرد: ارائه مقاله‌ها و تولیدات هنری و رسانه‌‌ای در جشنواره‌های زکات، زمینه فرهنگ‌سازی پرداخت زکات را فراهم می‌کنند که قطعا نتیجه آن خیر و برکتی است که بر سر سفره نیازمندان خواهد نشست.

در پایان نیز با حضور مسئولان از از مبلغین، مودیان و مروجان برتر و برگزیدگان آثار هنری مقالات برتر زکات تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام
captcha