کد خبر: 4148845
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷

نشست برگزاری جشن‌های دهه امامت و ولایت در استانداری خوزستان برگزار شد

جلسه پشتیبانی و برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دهه امامت و ولایت با حضور معاون سیاسی و اجتماعی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی و جمعی از مدیران دستگاه‌ها در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

جلسه پشتیبانی برگزاری جشنهای دهه امامت و ولایت با حضور معاون سیاسی و اجتماعی برگزارشد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، جلسه پشتیبانی و برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دهه امامت و ولایت با حضور معاون سیاسی و اجتماعی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی و جمعی از مدیران دستگاه‌ها در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این جلسه درباره برنامه‌های پیشنهادی و هماهنگی به منظور بزرگداشت عید سعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت تصمیم‌گیری شد.

عبدالله شهاوند، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: مناسبت‌های دینی و مذهبی فرصت مناسبی برای رونمایی از ارزش‌های دینی در جامعه است.

شهاوند افرازه افزود: باید با هم‌افزایی و همدلی همه دستگاه‌های اجرایی و با برنامه‌ریزی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی و در جهت هرچه باشکوه برگزار کردن این روز عزیز گام برداریم.

در ادامه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی از اجرای برنامه‌های خود در خصوص دهه مبارک امامت و ولایت خبر دادند.

انتهای پیام
captcha