کد خبر: 4228848
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

۱۷۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان خوزستان توزیع شد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خوزستان از توزیع یک هزار و 700 بسته گوشت قربانی اهدایی مؤسسه حضرت خدیجه(س) میان خانواده‌های نیازمند استان خبر داد.

۱۷۰۰ بسته گوشت قربانیبه گزارش ایکنا از خوزستان، به نقل از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خوزستان، حجت‌الاسلام قاسم سمیری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خوزستان گفت: تعداد یک هزار و ۷۰۰ بسته گوشت گرم گوسفندی یک و نیم کیلوگرمی اهدایی مؤسسه حضرت خدیجه(س) و برنامه سمت خدا به همت کانون‌های مساجد خوزستان میان خانواده‌های نیازمند استان توزیع شد. 

وی بیان کرد: ۲۵ کانون فرهنگی و هنری در سطح استان با هماهنگی ستاد کانون‌های مساجد استان کار شناسایی نیازمندان و توزیع گوشت‌ها به‌ویژه در مناطق محروم را عهده‌دار شدند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خوزستان یادآور شد: مؤسسه حضرت خدیجه(س) چندین سال است که با ارسال گوشت‌های قربانی در ماه‌های قمری خاص این امر خداپسندانه را انجام داده و در ایام سیل و زلزله نیز به یاری نیازمندان در استان آمده است.

انتهای پیام
captcha