کد خبر: 4287612
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶

برگزاری جشن‌های عید غدیر در 78 نقطه خوزستان

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: به‌مناسبت عید سعید غدیر در ۷۸ نقطه استان جشن و میهمانی‌های بزرگ خیایانی غدیر برگزار می‌شود که طول این میهمانی‌ها بیش از ۱۰۰ کیلومتر است.

مهمونی کیلومتری غدیر

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان، حجت‌الاسلام مهدی اخوان‌‌صباغ، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، 20 خردادماه در سخنانی گفت: به‌مناسبت عید سعید غدیر در ۷۸ نقطه استان خوزستان جشن و میهمانی‌های بزرگ خیایانی غدیر برگزار می‌شود که طول این میهمانی‌ها بیش از ۱۰۰ کیلومتر است.

وی با بیان اینکه این جشن‌ها به‌صورت مردمی و همراهی نهاد‌های فرهنگی برگزار می‌شود، ادامه داد: بیش از ۴۰۰ موکب در این مهمانی‌های کیلومتری مشارکت دارند که نشان‌دهنده گستردگی این جشن‌هاست.

اخوان‌ صباغ با اشاره به سنت اطعام در ایام عید سعید غدیر بیان کرد: در میهمانی ۱۰۰ کیلومتری در شهر‌های استان بیش از یک و نیم میلیون غذای گرم پخت خواهد شد که بیشتر این غذا‌ها بین افراد نیازمند توزیع می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: خوزستان به‌عنوان پایتخت موکب‌ها شناخته می‌شود و همان‌گونه که در محرم و صفر موکب‌ها برای عزاداری برپا می‌شوند در ایام شادی مانند عید غدیر نیز فعال خواهند بود.

انتهای پیام
captcha