به گزارش ایکنا از خوزستان، بهمن شهریاری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان در نشست خبری که امروز، ۱۱ تیرماه در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر گفت: انتظار داریم که فرهنگ عاشورا را به نسلهای بعد منتقل کنیم. فلسفه این فرهنگ، این است که عاشورا تکرار نشود و مراسم روضه و عزاداری برای این است که انقلاب اسلامی را با عاشورا بیمه کند.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد گسست نسلی در کشور تأکید کرد: رسانه و اصحاب رسانه میتوانند این گسست را جبران کنند. باید بدانیم دشمن بیش از سلاح نظامی بر رفتار اجتماعی و تأثیر روانی عملیات خود توجه دارد و به آن اهمیت میدهد.
شهریاری با تصریح به اینکه دشمن به دنبال بیخاصیت کردن اسلام و مسلمانی در جامعه است، افزود: یکی از کارکردهای امر به معروف و نهی منکر این است که خاصیت اسلام را حفظ و احیا کند. دشمن به دنبال حذف این خاصیت و شکلگیری فضای بیتفاوتی در جامعه است، در حالی که میدانیم بیتفاوتی باعث مرگ جامعه میشود. صحنه کربلا پر از مسلمان است، اما مسلمان بیتفاوت و برای همین است که امام به قتلگاه برده میشود.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بهدنبال احیای اسلام در تمام ساختارهای جامعه است، یکی از اولویتهای ستاد را دستگاههای اجرایی دانست و افزود: دستگاههای ما باید بتوانند در تراز اسلام عمل کنند. یکی از وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر این است که از نهادها، شرکتها دستگاهها شروع کند و به تدریج به اصناف و بازار برسد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در ادامه با اشاره به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاهها گفت: اگر هر دستگاه شورایی با این موضوع تشکیل دهد و براساس وظایف آن عمل کند، مطمئن باشید یک نفر از هماستانیهای ما ناراضی از این دستگاهها به خانه باز نمیگردد.
وی با تأکید بر ساماندهی تشکلهای مردمی زیر نظر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: خواهش ما از مردم این است که صرفاً مطالبه نکنند، بلکه گوشهای از کار را در انقلاب اسلامی به دوش بگیرند. ما مأموریتی داریم که تشکلهای مردمی را در 18 عرصه تخصصی ساماندهی کنیم. معاونت اجتماعی ستاد، متولی آموزش، توانمندسازی، ساماندهی و بهکارگیری این نیروهاست. این نیروها در عرصههای مختلف بهداشتی، زیست محیطی، درمانی و مسائل مختلف فعالیت میکنند. همچنین ما سامانهای به نام سامانه «سو» طراحی کردیم که همه مردم میتوانند آن را در گوشیهای همراه خود نصب کنند و اشکالات و انتقاداتی که به نهادها، شرکتها و دستگاهها دارند در آنجا ثبت کنند. این اطلاعات بهصورت محرمانه در اختیار ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار میگیرد و آنها را پیگیری میکند.
شهریاری در ادامه گفت: در حوزههای علمی دورههای آموزشی حضوری و مجازی داریم. افرادی که میخواهند در این زمینهها نقشآفرینی کنند میتوانند در این دورهها شرکت کنند. آموزش برای ما اولویت دارد، بعد از آموزش، توانمندسازی، ساماندهی و سپس بهکارگیری نیروها است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در بخش دوم سخنان خود با اشاره به تجاوز اسرائیل و جنگ 12 روزه آن به کشورمان اظهار کرد: در این 12 روز مردم کارنامه ارزشمندی ثبت کردند. این تاریخ را بنویسید. امام راحل فرمودند جنگ برای ما نعمتی بود. ما باید نعمتهای این جنگ 12 روزه را دریابیم. انسجامی در این 12 روز شکل گرفت که کسی باور نمیکرد. همه امت واحد شده بودند و عامل اصلی پیروزی ما بعد از هدایتهای رهبر معظم انقلاب این انسجام ملی بود.
وی با بیان اینکه ملت ایران با درایت رهبر انقلاب انسجام ملی توانست هیمنه اسرائیل را در دنیا شکست بدهد، گفت: ایران اسلامی در این جنگ 12 روزه با آمریکا، اسرائیل، ناتو، جریانهای منافقین، سلطنتطلب و واگرا در خود کشور مبارزه کرد و به پیروزی رسید. خیلی از شهدای ما آرزو داشتند که شکسته هیمنه اسرائیل را ببینند. کار بینظیری انجام شد. در این شرایط جنگی، باید بدانیم اولویت دشمن روان جامعه است. به فرموده رهبر معظم انقلاب دشمن با خیال خام فکر کرد که ایران ضعیف شده است، در حالی که اشتباه کردند و برای همین بود که از روز هشتم و نهم جنگ اسرائیل تلاش کرد که راهی برای پایان دادن به این جنگ پیدا کند و ترامپ نیز بعد از آن نمایشی که اجرا کرد، سخنانی گفت که نشاندهنده عظمت ایران بود.
شهریاری ادامه داد: دست ما هنوز روی ماشه است. ما هنوز مشت خود را باز نکردهایم. باید بدانیم دشمن به دنبال عملیات روانی در جامعه است. باید بتوانیم این همدلی و انسجام را حول محور ولایت حفظ بکنیم.
در ادامه این نشست، هادی بویری، معاون علمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان با اشاره به عرصههای متنوع از خدمترسانی این ستاد به مردم گفت: اولویت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، مطالبهگری از مسئولان است و یکی از مشکلات ما در زمینه ضعف خدمترسانی به مردم این است که فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر هنوز در جامعه نهادینه نشده است و ما هنوز آن یاری لازم را از رسانه دریافت نکردهایم.
وی با اشاره به دورههای آموزشی برگزار شده برای کارکنان دولت توسط ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: ما با کمک رسانه میتوانیم به شکلگیری فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمک کنیم. این باعث میشود که مسئولیتپذیری افراد بهتر شکل بگیرد.
بویری بیان کرد: یکی از واقعیتها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر این است که این امر یک جهاد است و هزینه دارد مردم ما باید شهامت داشته باشند که این جهاد را بپذیرند.
در ادامه حجتالاسلام برمک، مسئول شوراهای امر به معروف و نهی از خوزستان نیز گفت: همانطور که از اسم ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برمیآید، قرار است ما به کمک خود مردم مشکلات آنها را برطرف کنیم و باید بدانیم این فرهنگی است که ممکن است در طول زمان جوابگو باشد.
وی اظهار کرد: ما به افراد متخصص و دلسوز نیاز داریم که آنها را آموزش بدهیم و ساماندهی کنیم تا زمینه حل مشکلات مردم را در حوزههای مختلف فراهم کنند.
انتهای پیام