آغاز چهارمین مرحله ارسال بسته‌های معیشتی برای ۲۵۰ هزار خانواده
کد خبر: 3907167
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
از سوی سازمان اوقاف انجام شد؛

آغاز چهارمین مرحله ارسال بسته‌های معیشتی برای ۲۵۰ هزار خانواده

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف، مهمترین دلیل حضور امامزادگان در کشورمان را تشریح کرد و گفت: ۲۵۰ هزار خانواده نیازمند و آسیب‌دیده در این ایام از سوی سازمان اوقاف شناسایی شده‌اند که مرحله چهارم ارسال بسته‌های معیشتی برای این خانواده‌ها آغاز شده و در دهه کرامت در حال انجام است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگویی درباره دلایل ورود امامزادگان به ایران، اظهار کرد: امامزادگان به دلایل مختلف از جمله تبلیغ دین اسلام و حفظ جانشان به کشورمان می‌آمدند.

وی حضور امام رضا‌(ع) در ایران را مهمترین دلیل ورود امامزادگان به ایران بیان کرد و گفت: پس از ورود امام رضا‌(ع) به کشورمان چندین گروه از سادات به ایران آمدند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به دعوت امام رضا‌(ع) از امامزادگان برای حضور در ایران، تصریح کرد: کاروان همراه با حضرت فاطمه معصومه‌(س) ۴۰۰ نفر و کاروان همراه با احمد بن موسی کاظم‌(ع) (شاهچراغ) ۷۰۰ نفر جمعیت داشتند.

حجت‌الاسلام نوروزپور در خصوص فراوانی امامزادگان در مناطق شمالی کشورمان نیز یادآور شد: فراوانی امامزادگان در مناطقی مثل مازندران به‌دلیل حکمرانی حکومت‌های علوی در آن مناطق در زمان حیات امامزادگان بود.

وی با بیان اینکه قبور مطهر امامزادگان منشأ نور هستند، بیان کرد: بیش از ۴۰ هزار نفر از امامزادگان وارد ایران شدند، اما مردم کشورمان برای تمامی این امامزادگان حرم درست نکردند بلکه آن ساداتی که منشاء اثر بودند، برایشان حرم ساخته شد؛ ضمن اینکه امامزادگان واجب‌التعظیم دارای شجره‌نامه هستند و بسیاری از بنا‌های بقاع متبرکه در زمره آثار ملی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با تشکر از خیرین به‌دلیل توسعه فضا‌های بقاع متبرکه در کشور، تصریح کرد: بسیاری از بقاع متبرکه بودند که بنای جزئی داشتند و امامزاده در یک اتاق کوچک واقع شده بود که با همت خیرین بنای این بقاع متبرکه گسترش یافت.

حجت‌الاسلام نوروزپور در خصوص فعالیت امامزادگان در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: با فراگیری ویروس کرونا، درب امامزادگان با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا بسته شد، اما این به این معنا نبود که خدمات بقاع متبرکه تعطیل شود بلکه خدمات اجتماعی در این اماکن مقدس ادامه داشت.

وی با اشاره به فعالیت ۲۱۷ بقعه متبرکه برای تولید ماسک و لباس گان، افزود: تولید ۱۰ میلیون ماسک و ۴۷ هزار دست لباس گان برای بیمارستان‌ها، حاصل زحمات خدمتگزاران در بقاع متبرکه بوده است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه ۵۰ هزار نفر از هیئت امنا، خدام ثابت و افتخاری بقاع متبرکه در ایام شیوع کرونا فعالیت می‌کردند، گفت: قبل از شیوع کرونا، غذا‌هایی در مهمانسرا‌های بقاع متبرکه برای مردم تهیه می‌شد که پس از شیوع کرونا این غذا‌ها پس از پخت به بیمارستان‌ها فرستاده شد.

حجت‌الاسلام نوروزپور با اشاره به فعالیت مراکز افق امامزادگان در این ایام، تصریح کرد: ۲۵۰ هزار خانواده آسیب‌دیده در این ایام شناسایی شدند که تاکنون در سه مرحله برای آن‌ها بسته‌های معیشتی ارسال شده است؛ مرحله چهارم ارسال بسته‌های معیشتی نیز آغاز شده و در دهه کرامت در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از همایش‌های مربوط به دهه کرامت بدون حضور مردم ادامه دارد، در پایان یادآور شد: زیارت امامزادگان و بقاع متبرکه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی فقط در صحن‌ها برقرار است.
انتهای پیام
captcha