آمادگی ۹۰ هزار هیئت مذهبی برای کمک به حل مشکلات مردم
کد خبر: 4025781
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
حمید بهرامی خبر داد؛

آمادگی ۹۰ هزار هیئت مذهبی برای کمک به حل مشکلات مردم

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی از آمادگی ۹۰ هزار هیئت مذهبی در کشور برای کمک به مسئله اشتغال‌زایی به دولت خبر داد و از دولت سیزدهم خواست از این ظرفیت عظیم مردمی برای رفع مشکلات کشور استفاده کند.

حمید بهرامی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حمید بهرامی، مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی دو ماهی است که سکان‌داری این بنیاد را برعهده‌گرفته است و طی این مدت کوتاه، البته اقدامات خوب و جدیدی را برای این بنیاد برنامه‌ریزی کرده است. وی به این فعالیت‌های جدید اشاره کرد و گفت: بنیاد دعبل به‌عنوان «جامع خدمات هیئات، تشکل‌های دینی و ستایشگران اهل‌بیت»، بسترساز ارائه خدمات هیئات مذهبی به مردم است و ما در رویکرد جدید این بنیاد، راهکار‌های مختلفی را بررسی کردیم و به یاری خداوند، اقدامات تازه‌ای را به‌زودی اجرایی خواهیم کرد.

راه‌اندازی «سامانه تبادل خدمات هیئات تشکل‌های دینی»

بهرامی، راه‌اندازی «سامانه تبادل خدمات هیئات تشکل‌های دینی» را یکی از این اقدامات جدید عنوان کرد و خبر داد که این سامانه از ولادت کریم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) در ماه رمضان سال آینده راه‌اندازی می‌شود.

ارائه ۱۰۰ نوع خدمات از سوی کسب‌وکار‌های هیئت محور

به گفته بهرامی، نزدیک به ۱۰۰ نوع خدمات با مشارکت تمامی هیئات و تشکل‌های دینی در این سامانه تعریف‌شده است که باهم افزایی درون مجموعه‌های مردمی به مخاطبین ارائه خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی، بحث اشتغال‌زایی با استفاده از ظرفیت‌های مردمی هیئات را یکی دیگر از این اقدامات عنوان کرد و افزود: معتقدم هیئات قادرند در بحران‌های کشور؛ وارد میدان شده و مشکلات جامعه را حل کنند. این در حالی است که هیئات با بستر مردمی که دارند می‌توانند در امر اشتغال‌زایی نیز یاری کننده دولت‌ها باشند؛ لذا از وزارت کار و دیگر دستگاه‌های دولتی درخواست می‌کنیم که زمینه همکاری را برای ورود هیئات و مجموعه‌های مردمی با دولت فراهم سازند.

ستایشگران و پیر غلامان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند

وی یکی از مشکلات عمده ستایشگران و پیر غلامان را «عدم پوشش بیمه تکمیلی» این عزیزان اعلام کرد و گفت: بنیاد دعبل با همکاری بیمه دانا، طی قراردادی درصدد است بخش زیادی از ستایشگران و پیر غلامان را تحت بیمه تکمیلی قرار دهد که فراخوان آن را نیز قبلاً اعلام کردیم و از تمامی مسئولین هیئات و ستایشگران و فعالان فرهنگی می‌خواهیم که در این زمینه ثبت‌نام کنند.

رونق بازار با «کسب‌وکار‌های هیئت مدار»

بهرامی از راه‌اندازی کسب‌وکار‌های هیئت مدار به‌عنوان یکی از اتفاقات مثبت کشور در سال‌های اخیر یاد کرد و ادامه داد: باید بپذیریم که کسب‌وکار‌های مردمی و هیئت محور، موجب رونق بازار کار خواهد شد وما نیز در حمایت از این کسب‌وکارها، جشنواره‌ای را تحت عنوان «جشنواره کسب‌وکار‌های هیئت مدار» راه‌اندازی کردیم که فراخوان آن را هفته آینده منتشر خواهد شد و از همه شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکار‌های مذهبی دعوت می‌کنیم در سایتی که به‌زودی اعلام خواهد شد ثبت‌نام کنند.

به گفته وی، بعد از داوری این جشنواره، از برندگان آن در اسفند ۱۴۰۰ تقدیر خواهد شد.

«مرثیه‌سرایان آرامستان‌ها» ساماندهی می‌شوند

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی همچنین از ساماندهی مرثیه‌سرایان آرامستان‌های کشور خبر داد و گفت: متأسفانه یکی از مشکلاتی که اخیراً مطرح‌شده است ورود‌های غیرمتعارفی است که برخی از مرثیه‌سرایان در آرامستان‌های کشور داشتند که موجب آسیب‌های جدی به مقوله مرثیه‌سرایی شده است. ازاین‌رو، بنیاد دعبل با همکاری کانون مداحان سراسر کشور، تصمیم گرفته است که به این مسئله ورود کند و آن را سروسامان ببخشد تا منزلت مراسم‌های تدفین حفظ شود و همین‌جا از تمامی شهرداران کشور درخواست می‌کنیم که در این زمینه با ما همکاری و تعامل سازنده‌ای داشته باشند.

آمادگی ۹۰ هزار هیئت مذهبی برای کمک به مردم و دولت

بهرامی در پایان اظهار کرد: ما از دولت سابق علی‌رغم حمایت‌هایی که داشته است گلایه‌مند هستیم چراکه در شرایط کرونا از تنها بخش‌هایی که حمایت نکرد «گروه‌های مذهبی وکسب و کار‌های هیئت محور» بود. اما انتظار ما از دولت سیزدهم این است که هم از مجموعه‌های مذهبی حمایت کند و هم بستر را برای همکاری با دولت فراهم سازد. این در حالی است که هم‌اکنون ۹۰ هزار هیئت مذهبی در کشور وجود دارند که تمامی آنان آماده کمک به مسئله اشتغال‌زایی به دولت هستند و چه خوب است که دولت از این ظرفیت عظیم مردمی برای رفع مشکلات کشور استفاده کند.
انتهای پیام
captcha