بازی‌ام در «درخت گردو» افتضاح بود/ نباید تجربه همکاری با کیمیایی را از دست داد
کد خبر: 4035319
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲
مهران مدیری:

بازی‌ام در «درخت گردو» افتضاح بود/ نباید تجربه همکاری با کیمیایی را از دست داد

مهران مدیری با بیان اینکه نقشی که در «درخت گردو» داشتم برای من ساخته نشده بود و بازی‌ام افتضاح بود، درباره حضور در «خائن کشی» گفت: هر بازیگری باید حداقل یک بار با کیمیایی کار کند و خوشبختانه این فرصت برای من فراهم شد.

به  گزارش ایکنا، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «خائن‌کشی» به کارگردان مسعود کیمیایی، 20 بهمن با حضور عوامل در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

در این جلسه علی اوجی، تهیه‌کننده، مسعود سلامی، فیلمبردار، ستار اورکی، آهنگساز، محسن دارسنج، طراح چهره‌پردازی، سهیل دانش‌اشراقی،طراح صحنه، رضا یزدانی، مهران مدیری، سارا بهرامی، فرهاد آئیش، حمیدرضا آذرنگ و شکیب شجره، بازیگران فیلم حضور داشتند. در این جلسه مسعود کیمیایی، امیر آقایی و پولاد کیمیایی حضور نداشتند.

علی اوجی، تهیه‌کننده فیلم خائن‌کشی در ابتدا گفت: خیلی خوشحالم از این‌که «خائن‌کشی» اکران موفقی داشت. باید بگویم علت برگزاری این نشست بدون حضور کارگردانان فیلم به‌دلیل احترام به اهالی‌ رسانه است. مسعود کیمیایی، تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و به همین علت نتوانست در نشست حضور پیدا کند. امیر آقایی نیز به دلیل ابتلا به کرونا نشست را از دست داد. درباره حضور نداشتن پولاد کیمیایی نیز اختلافاتی از پیش وجود داشت که به این ماجرا منجر شد. 

وی بیان کرد: مسعود کیمیایی، کارگردانی 80 ساله با 55 سال سابقه فیلم‌سازی است، از آن‌جا که جشنواره بسیار جوان است، طبیعی است که نخواهند در معرض قضاوت قرار گیرند. شأن این الماس‌های سینمای ایران باید حفظ شود و این مسئله تصمیم شخصی او‌ بود.

اوجی در ادامه، درباره برگزاری نشست خبری «خائن‌کشی» بیان کرد: وقتی کارگردان فیلم در نشست حضور ندارد، کار تصمیم‌گیری برای من سخت می‌شود؛ اما من به دلیل احترام به اهالی‌رسانه که بی‌هیچ چشم‌داشتی به رونق سینمای ایران کمک می‌کنند، این نشست را برگزار کردم. تصمیم‌گیری برای برگزاری نشست بر عهده مسعود کیمیایی است.

تهیه کننده «خائن کشی» درباره پرداختن به داستان مهدی بلیغ (آرسن‌لوپن ایرانی)، گفت: این که داستان درباره زندگی مهدی بلیغ است، صرفا گمانه‌زنی مطبوعات بوده است. مسعود کیمیایی درباره بلیغ سناریو داشت اما من از او ‌خواهش کردم که سناریو را دوباره بازنویسی کند و این بار مهدی بلیغ در کار نقشی نداشته باشد. درضمن شایعاتی دیدم مبنی بر این که فیلم برای برندی است، اما باید بگویم این اثر کاملا با هزینه شخصی ساخته شده است که خود من هم‌ یکی از افرادی بودم که سرمایه شخصی برای ساخت فیلم گذاشتم.

اوجی، درباره حضور نرگس محمدی، همسرش در آثار سینمایی که او تهیه کرده است، بیان کرد: من زمانی که با نرگس محمدی ازدواج کردم، وی بازیگر بود. من با یک‌ بازیگر ازدواج کردم. من 9 فیلم تهیه‌ کردم که او تنها در 2 فیلم‌ ایفای نقش داشته است. وقتی چنین جواهری همسر من است، وقتی جایی برای او امکان حضور باشد،  قطعا از او استفاده خواهم کرد.

مهران مدیری، بازیگر فیلم خائن‌کشی در ادامه جلسه درباره علت قبول نقش در «خائن‌کشی»، بیان کرد: همه ما در همه حرفه‌ها هرچه جلوتر می‌رویم، بیشتر از قبل پخته می‌شویم، چون تجربه کرده و یاد می‌گیریم اما از هدایت مسعود کیمیایی نیز نمی‌توان غافل بود.

وی ادامه داد: جراحی پای مسعود کیمیایی بهانه بود و او دوست نداشت در نشست حاضر باشد، ایشان همین امروز پایشان را جراحی کردند!؛ ما باید به احترام رسانه نشست برگزار می‌کردیم وگرنه اینجا نبودیم. من از همه عوامل درخواست کردم که در نشست حضور پیدا کنیم تا نبودن مسعود کیمیایی به چشم نیاید.

این بازیگر درباره تجربه‌‌اش از  حضور در جشنواره فیلم فجر، اظهار کرد: در فیلم‌ «درخت گردو»، آن نقش برای من نبود و‌ بازیم افتضاح بود که البته گذشت. درباره مسعود کیمیایی هم‌ باید بگویم شیوه بازی گرفتن او فوق‌العاده است.

وی‌ درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین در جشنواره فیلم فجر امسال عنوان کرد: اگر سیمرغ را به من بدهند، خوشحال خواهم شد. همه افراد جایزه گرفتن را دوست دارند و این حس به آدم دست می‌دهد که انگار کارش را درست انجام داده است .نکته بعد اینکه اعتقاد دارم هر بازیگری در طول زندگی‌اش حداقل یک بار باید با مسعود کیمیایی کار کند. او انسان با دانشی است و بازیگر بسیار از او‌ یاد می‌گیرد. من یواشکی کنار مانیتور می‌رفتم و قاب‌بندی یاد می‌گرفتم. مسعود کیمیایی سینما را واقعا بلد است.

مدیری، درباره حضور در ژانر جدید با «خائن‌کشی» توضیح داد: دوست دارم حضور در ژانرهای مختلف را تجربه‌ کنم و حس حضور در ژانرهای مختلف برایم لذت‌بخش است.

سهیل دانش‌اشراقی، در مورد طراحی صحنه در این فیلم بیان کرد: طراح صحنه فیلم مسعود کیمیایی بودن برای من افتخاری بزرگ است و دورانی خوب را در لحظه به لحظه خلق این اثر گذراندم. آقای کیمیایی به دکور اعتقاد نداشت و خلق فضای آن زمان برای ما بسیار سخت بود.

فرهاد آئیش، بازیگر شخصیت محمد مصدق، نخست وزیر سابق ایران در این فیلم نیز تصریح کرد: من به لحاظ قیافه به دکتر مصدق شباهت دارم. در تئاتری که در نقش ایشان بازی کرده بودم نیز صدها ساعت فیلم دیدم و کتاب درباره او خواندم. نمی‌توان بدون شناخت از شخصیت‌های تاریخی که قبلا وجود خارجی داشته‌اند، فیلم بازی کرد. من ساعت‌ها ویدئوهای ایشان را نگاه کردم تا طرز راه رفتن و بیانشان را یاد بگیرم و تلاشم را کردم که به مصدق واقعی وفادار باشم.

سارا بهرامی نیز در مورد نقش خود در این فیلم گفت: حضور در کنار مسعود کیمیایی باعث‌ شد شاهد این بازی از من بر پرده باشید.

حمیدرضا آذرنگ نیز در ادامه درباره نقش خود در این فیلم عنوان کرد: خیلی خوشحالم که این حسرت مثل بسیاری از حسرت‌های دیگر در دلم نماند و کنار مسعود کیمیایی این تجربه غزل‌آمیز را زندگی کردم.

رضا یزدانی یکی از بازیگران فیلم درباره تجربه همکاری با کیمیایی، عنوان کرد: من از 20 سال پیش همکاری با مسعود کیمیایی را آغاز کردم و این همکاری دیگر به شکل رفاقت تبدیل شده است. علی اوجی نیز عاشقانه برای ساخت این کار زحمت کشید و همه انرژی خود را گذاشت.

انتهای پیام
captcha