سومین همایش «قرض نیکو» در خوزستان برگزار شد
کد خبر: 4140270
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸

سومین همایش «قرض نیکو» در خوزستان برگزار شد

سومین همایش ملی «قرض نیکو» با تأکید برتجربه عملیاتی بانکداری قرض الحسنه با حضور فعالان عرصه قرض‌الحسنه و تقدیر از خیرین استان، به صورت همزمان در کشور و استان برگزار شد.

سومین همایش «قرض نیکو» در خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان، سومین همایش ملی «قرض نیکو» امروز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت با تأکید بر تجربه عملیاتی بانکداری قرض الحسنه با حضور فعالان عرصه قرض‌الحسنه و تقدیر از خیرین استان، به صورت همزمان در کشور و استان برگزار شد.

جمال شیبه،‌ مدیرکل امداد امام خمینی(ره) خوزستان در این همایش گفت: وام‌های پرداختی از محل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت از زمان تاسیس در استان از سال 96 تا 1401 بالغ بر 70 هزار فقره تسهیلات به مبلغ 5 هزار میلیارد ریال است.

وی درباره اقدامات صندوق گفت: این اقدامات شامل جذب منابع مردمی در راستای ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه، افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در سرفصل‌های حمایتی کارگشایی، ودیعه تعمیرات و احداث مسکن، اشتغال و کارآفرینی و ارائه تسهیلات درمانی و فرهنگی به نیازمندان جامعه است.

شیبه اظهار کرد: اهداف راهبردی صندوق قرض الحسنه امدادولایت، توسعه مشارکت‌های مردمی، توانمندسازی خانوارهای جامعه هدف، افزایش رضایتمندی خانوارهای خدمت گیرنده، تامین حداقل نیازهای اساسی خانوارهای نیازمند، ارتقای سطح مطلوبیت، جامعیت و کفایت خدمات، کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانوارهای جامعه هدف، حفظ کرامت انسانی مددجویان و رشد ایمانی، معنوی و فرهنگی آنان، تلاش حداکثری برای جذب منابع مورد نیاز، جهت پرداخت انواع وام‌های قرض‌الحسنه است.

همچنین محمود منصوری، مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خوزستان گفت: در چشم انداز و هدف گذاری سال جدید اعطای 15 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه پیش بینی شده که با مشارکت بیشتر خیرین قابل افزایش است.

وی افزود: در سال گذشته ۱۰ هزار فقره تسهیلات با هدف توانمندسازی و گره‌گشایی به نیازمندان و مددجویان خوزستانی در قالب تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۱۴۰ میلیاردتومان در استان از سوی این صندوق پرداخت شده است.

منصوری خاطرنشان کرد: دورنما و رسالت صندوق در سالهای پیش رو پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه‌ی هدفمند، نظارت‌شده و اثربخش با هدف توانمندسازی نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه، بهره‌گیری از برترین روش‌ها، سیستم‌ها و فناوری‌ها به منظور ارائه‌ خدمات مطلوب به ذی نفعان، اخذ کمترین کارمزد در مقایسه با بانک‌ها، مؤسسات مالی و اعتباری و سایر صندوق‌های قرض‌الحسنه، افزایش منابع صندوق از طریق سپرده گذاری خیرین و نیکوکاران در راستای پرداخت تسهیلات است.

وی با اشاره به طرح قرض ماندگار گفت: در این طرح خیران می‌توانند با سپردن مبالغ نذورات یا منابع بلاعوضی که می‌خواهند در کار خیر هزینه کنند به صندوق امداد ولایت برای ارائه تسهیلات به تعداد بیشتری از مددجویان و سایر نیازمندان جامعه کمک کنند.

منصوری با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت، محل تجمع خیران برای حمایت از نیازمندان است از مردم نیکوکار خواست با افتتاح حساب و سپرده‌گذاری در این صندوق واقع در اهواز امانیه میدان راه آهن یا مراجعه به سایت www.sqev.ir، ضمن ترویج سنت قرض‌الحسنه، به نیازمندان و محرومان جامعه کمک و آن‌ها را در رفع نیازهایشان یاری کنند.

در پایان این مراسم از فعالان حوزه قرض‌الحسنه، خیران و نیکوکاران و مدیران موسسات قرض‌الحسنه و مراکز فعال نیکوکاری با اهدای لوح سپاس، تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha