محرومیت جامعه از خانواده، تهی شدن از اصالت و هویت است
کد خبر: 4171888
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

محرومیت جامعه از خانواده، تهی شدن از اصالت و هویت است

امام جمعه اهواز، با بیان اینکه خانواده اخلاقی‌ترین نهاد بشری و اصلی‌ترین کانون تعلیم و تربیت است، گفت: اگر جامعه‌ای از این موهبت و کانون محروم شود، آن جامعه را از هویت و اصالت و معنویت تهی می‌کنند.

حجت الاسلام موسوی فردبه گزارش ایکنا از خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد، امام جمعه اهواز امروز هفتم مهر در خطبه‌های نماز جمعه اهواز ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی با اشاره به جایگاه خانواده در قرآن کریم گفت: خانواده اصلی‌ترین کانون جوامع بشری است و خاستگاه اصلی ارزش‌های فطری و انسانی است. این کانون با یک جنگ تمام عیار جهانی مواجه است.

وی اظهار کرد: مودت عاقلانه و گذشت مهربانانه دو اصل تحکیم خانواده است. این دو نکته‌ای است که آیات قرآن به آن تصریح فرموده است. جهیزیه  و مهریه سنگین ملاک ارزش گذاری نیستند. زیبایی چهره و شهرت ایل و تبار نیز ملاک نیستند. اگر ملاک‌ها در تشکیل خانواده دنیاپرستانه باشد، به جدایی می‌انجامد.

امام جمعه اهواز، با بیان اینکه خانواده اخلاقی‌ترین نهاد بشری و اصلی‌ترین کانون تعلیم و تربیت است، گفت: اگر بعضی بداخلاقی‌ها در جامعه وجود دارد، ریشه آن در خانواده است. اگر جامعه‌ای از این موهبت و کانون محروم شود، آن جامعه را از هویت و اصالت و معنویت تهی می‌کنند. وقتی جامعه‌ای از این ارزش‌ها تهی شود، به ارزش‌های ساختگی صاحبان زر و زور تن در می‌دهد و این زمینه حاکمیت هوی و هوس را به وجود می‌آورد. در چنین فضایی است که سبک زندگی عفیفانه زیر سؤال می‌رود و قبح مناسبات غیراخلاقی از بین می‌رود و به امر لازم الاتباع تبدیل می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: در اتحادیه اروپا کشورهایی مثل مجارستان و لهستان به دلیل عدم پذیرش الگوی سبک زندگی همجنس گرایان از سوی اتحادیه اروپا تحریم شدند. این مسأله علت تهاجم به ارزش‌های اصلی زن است که محور کلیدی خانواده است. این کارها با شعار حقوق زن انجام می‌شود که هدف آن فروپاشی خانواده است.

موسوی‌فرد در خطبه دوم نماز درباره فضیلت انتظار فرج گفت: شکل گیری حکومت جهانی نیاز به آمادگی دارد. ما باید 4 نوع آمادگی در جامعه ایجا کنیم؛ آمادگی فردی، آمادگی اجتماع، آمادگی فکری و فرهنگی و آمادگی ارتباطی. آمادگی فردی به این معناست که اگر ناپاک باشم چگونه می‌توانم منتظر تحولی باشیم که اولین شعله اش دامان مرا می‌گیرد؟ اگر ظالم باشم چگونه در انتظار انقلابی باشم که در آن ظالمان مطرود و منفور هستند؟ بنابراین آمادگی مهم است.

امام جمعه اهواز با اشاره به آیه «قُل إِن كُنتُم تُحِبّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعوني يُحبِبكُمُ اللَّهُ» (آل‌عمران، 31) گفت: نسخه موفقیت بشری، تبعیت از رسول‌خدا(ص) است. دلیل انحراف انسان، نافرمانی از خداوند و عدم چشیدن حلاوت محبت خدای متعال است. گام اول رسیدن به این محبت، معرفت است که بعد از آن محبت و اطاعت محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد امام صادق(ع) گفت: در دوره امام صادق(ع) شرایط به گونه‌ای است که جامعه امکان بهره مندی از بارش فکری و وحی تبیینی(نه تشریعی که خاص پیامبر اکرم(ص) است) را پیدا می‌کند. مهندسی فرهنگی مکتب اسلام ناب در دوره امام صادق(ع) شکل می‌گیرد. ساختار فرهنگی جامعه تشیع و تحول شایسته در جامعه بشری در این دوره شکل می‌گیرد. مهندسی فرهنگی به معنی ترسیم نقشه و راهبرد برای همه شؤون جامعه است که توسط امام اتفاق می‌افتد.

موسوی‌فرد ضمن گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس با اشاره به موفقیت ماهواره نور سه گفت: کشوری که توان نداشت یک فشنگ تولید کند، امروزه در دل محرومیت‌ها، جوانان این مرز و بوم به این فناوری راه پیدا کردند. دلیل موفقیت این کار، واکنش همراه با ترس استکبار است. بنابراین می‌شود در دل تحریم‌ها به قله رفیع موفقیت راه پیدا کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره هفته وحدت گفت: دشمن تلاش می‌کند نسبت به یک مسائل مهم یک عملیات مبهم طراحی کند که ذهن‌ها را به سمت گروهی که با آنها دشمنی دارد، معطوف کند. حرکت زیبایی که وزارت اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی در این ایام انجام دادند. اینکه چنین عملیاتی در نطفه خفه می‌شود، دلیل بر این است که سربازان گمنام امام زمان(عج)، سپاه و نیروی انتظامی به موقع ورود پیدا می‌کنند. در ترور رفیق حریری کار را به گونه‌ای طراحی کردند که به گردن سوری‌ها افتاد. این گونه عملیات برای ایجاد تفرقه است.

انتهای پیام
captcha