بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان برگزار می‌شود
کد خبر: 4108060
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵

بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان برگزار می‌شود

مدیر دارالقرآن بسیجیان سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان از برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج خوزستان در روز 29 دی‌ماه خبر داد.

مسابقات قرآن و عترت بسیجعلی سواری، مدیر دارالقرآن بسیجیان سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان، در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به تشکیل جلسه هيئت اندیشه ورز دارالقرآن بسیجیان سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) در روز گذشته، 27 آذرماه گفت: در این جلسه که با حضور مسئول معاونت تعلیم و تربیت استان، مدیر دار القرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان و مسئول معاونت تعلیم و تربیت ناحیه امام حسین(ع) برگزار شد، گزارشی از وضعیت مسابقات قرآنی ارائه و درباره زمان برگزاری آن تصمیم گیری شد.

وی افزود: با تلاش مسئولان تعلیم و تربیت و مدیران دارالقرآن نواحی و سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) استان خوزستان، بیش از ۱۸۰ حوزه آقا و خانم مسابقات قرآن را با جمعیت بیش از ۷۵۰۰ نفر برگزار کردند.

سواری گفت: در این جلسه بر کیفی برگزار کردن بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج برابر با آیين‌نامه قرآنی مسابقات تأکید شد و مقرر شد که مسابقات در مرحله ناحیه (شهرستانی)، تا تاریخ 10 دی و مرحله استانی 29 دی برگزار شود.

گفتنی است، بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در بخش‌های فردی‏، خانوادگی، گروهی و ایده پردازی قرآنی طراحی شده است. در بخش فردی، علاقه‌مندان امکان شرکت در ۲۳ رشته در زمینه حفظ قرآن‏، حفظ موضوعی، صحیح‌خوانی قرآن، ترتیل خوانی، قرائت، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه را دارند. 

در بخش خانوادگی، هر کدام از اعضای خانواده شامل پدر، مادر و فرزندان زیر ده سال و بالای ده سال یک فعالیت قرآنی انجام می‌دهند که جزئیات آن در پایگاه اینترنتی دارالقرآن بسیج به نشانی https://quranbsj.ir ذکر شده است.

بخش دیگر این مسابقات، گروهی است. در تمامی مراحل همه اعضای گروه در کنار هم در زمان مسابقه حضور پیدا می‌کنند و هر کدام در رشته خود به رقابت می‌پردازند.

در بخش ایده‌پردازی قرآنی نیز، افراد، مؤسسات و پایگاه‌هایی که ایده‌ای نو در زمینه‌های قرآنی دارند می‌توانند در این بخش شرکت کنند. ایده‌ها باید حول چهار موضوع «تبدیل شدن همه مساجد به پایگاه‌های قرآن کریم»‏، «ترویج انس عمومی جامعه با قرآن کریم بواسطه خواندن روزانه یک صفحه از قرآن کریم توسط آحاد جامعه»‏، «تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با روش‌های نوین» و «ایجاد فرهنگ عمومی همراه داشتن همیشگی قرآن جیبی در بین آحاد جامعه» باشد. این بخش فقط مرحله کشوری دارد.

انتهای پیام
captcha